marți, 31 mai 2011

the last...


The last day of school,the last day of spring,the last day...
   
Azi s-a sfarsit...astazi multe lucruri au luat sfarsit.Gata cu scoala.Cred ca ar trebui sa ma bucur..da ma bucur,dar nu pentru ca voi scapa de teme,profi si nustiu ce alte lucruri (chiar nu ma deranjeaza atat de tare),ma bucur ca voi scapa de o senzatie stupida care era prezenta in ultima saptamana in sufletul meu.Cred ca acum va fi liniste si totul va fi bine.Chiar aveam nevoie de o pauza,pentru ca sunt obosita: mintal, fizic, sufleteste ...

Demult nu mi-am dorit atat de mult sa vina vara.Toti stiu ca nu ma dau in vant dupa atat caldurica,dar acum vreau,vreau,vreau VARA...numar clipele pana sa vina.Atat de mult vreau sa fug undeva unde nu stiu pe nimeni,sa cunosc oameni noi care nu ma stiu pe mine si sa nu ma poate face sa sufar,sa nu le pese de cine sunt si sa traiasca doar clipa.

Desi primavara aceasta a fost fantastica,vreau sa se sfarseasca si maine sa inceapa o noua viata.Azi priveam la toti adunati la scoala,emotii,ultimul sunet...calvar in sufletul meu...

Ar fi trebuit sa scriu ceva frumos,insa sincer nu-mi vine nimic in minte...Ma gandesc cum va fi la anul,clasa 12,ultimul an de scoala... si nu ma duce capul...cum zice Ady:"va fi cum va fi" si chiar nu vreau sa-mi fac multe iluzii...

Azi am iesit...trebuia sa ma ajute...dar s-au mai adaugat probleme...Nu stiu de ce toate trebuie sa vina odata...Chair toti oamenii din viata mea au hotarat sa dispara intr-o zi ?...Sau poate eu ii alung,desi nu cred,fiindca am mare nevoie de ei acum..

Pesimismul meu e "stupid si banal" cum a fost catalogat azi de cineva,dar ce sa-i fac...Asa sunt eu,asa sunt acum si asa simt...Stiu ca maine va fi mai bine,ca toate se vor rezolva...dar azi e aiurea si nimeni nu poate intelege asta.De ce? Fiindca eu simt,cu mine se petrece si nimeni nu are nevoie si nici nu poate sa ne inteleaga cand nii greu...

   pff maine e vara...maine va fi alta zi...the first...

ps: cantecul asta l-am ascultat azi de 100 de ori cred si cred ca corespunde cu starea mea de spirit...e frumos, mie cel putin imi place...printre putinele lucruri care azi imi plac mhh :)




luni, 30 mai 2011



inspired by margantzovka

thinking about friendship


                                           
  Ieri mentionam ceva despre prietenia adevarata si astazi "muza" mea e dispusa sa continuiei tema data.

Ce e prietenia in viziunea mea?...sincer,nu stiu...E poate starea aia de bine cand ai incredere in persoana de alaturea si stii ca orice sprijin,minut langa tine e neconditionat.Sunt constienta de faptu ca prietenia e o iluzie a sperantelor noastre,dar asa de mult vreau sa cred ca exista.Pentru ca existenta ei ar fi o dovada ca oamenii nu sunt egoisti,meschini si individualisti.

                                       
 Eu daca sincer nu am prieteni de aceia care pot spune ca pana la capatul pamantului ma pot duce...pff eu mai degraba in viata intalnesc "vizitatori" si "oaspeti",dar nu prieteni de drum lung.Nu stiu cum se face ca atunci cand depui suflet si crezi in cineva cu adevarat,tocmai acela ajunge sa te tradeze,sa-ti tradeze toate idealurile, visurile. Eu sunt constienta ca nu exista prietenie veritabila,ca oamenii sunt fatarnic si stiu foarte bine sa-si marcheze interesele sub forma unor relatii de prietenie,ca oamenii tradeaza atunci cand interesele lor sunt in joc,dar atat de mult as prefera sa nu stiu ca exista toate astea,pentru ca desi sunt constienta pun suflet si ma doare cand toate idealurile mele sunt naruite.
 
Nu am inteles niciodata cum oamenii pot fi prieteni ani de zile,isi incredinteaza secretele,cred unul in celalalt si intr-o buna zi nici macar nu se saluta.Eu nu pot intelege cum pretinzi ca tii la o persoana,ca iti este bine cu ea, apoi pur si simplu renunti la ea si iti continuii viata,de parca nimic nu s-a schimbat.Eu cred ca fiecare persoana are o anumita influienta asupra cursului vietii noastre si daca cineva "intra" sau "iese" din ea lasa urme...depinde doar cat de atanci si cat de multe...

Nici nu am idee ce vreau sa spun acum...sincer...dar stiu ca vreau sa spun,vreau sa ma auda,vreau sa stiu ca am spus.Uneori cuvintele nu sunt deajuns,nu sunt atat de explicite,ma inec in ele,ma pierd...Ma doare ca inca
nu am invatat sa trec cu vedere,sa fiu indiferenta,sa nu-mi pese...Ma doare ca desi stiu si vad,ma prefac oarba...Ma irita ca imi fac griji si apoi tot ies eu vinovata ca mi le-am facut...Sincer nu stiu ce simt la moment...
Mhh de ce am scris post-ul dat...Ieri am cunoscut un doi oameni care sunt prieteni de 25 de ani.Sunt oameni maturi care inteleg ca intre ei exista interese,ca nu e totul bazat doar pe suflet si nu stiu ce,dar sunt constienti si fac tot posibilul ca sa se inteleaga bine,ca sa se sustina reciproc,sa se inteleaga,pentru ca pana la urma e in "interesul" fiecaruia ca sa aiba o relatie frumoasa.Vreau si eu o asemenea prietenie,care sa dureze nu atat cat mult,cat sa fie din suflet si sincera,pentru ca dupa mine nu trebuie sa-l iubesti pe om de tocmai nu mai poti ca sa-i fii prieten,dar pur si simplu sa nu fii indiferent la sentimentele si trairele lui.


sleepy


    Mrr azi am avut o zi nebuna.M-am trezit la 7 (pff e duminica oameni),am plecat la salon,apoi mi-am "muncit" capul cu ce flori sa aleg,apoi am plecat la un jubileu in celalalt capat al tarii. Pff 300 de km, 3 ore de mers cu masina,oboseala totala.Dar a meritat pentru ca a fost o petrecere de nota 10+.Nu am fost nimic deosebit in materie de muzica sau mai stiu eu ce caracteristic unor asemenea activitati,dar oamenii care s-au adunat a facut o atmosfera de milioane.Am revazut multi oameni cu care nu ma mai intalnisem de ani buni,am cunoscut altii noi care m-au fascinat de-a dreptul.Am invatat despre prietenie,despre obisnuinta,despre dragoste la prima vedere,despre fatarnicia omeneasca la putere maxima.Abia am sosit si mintea mea e plina de emotii,ganduri...dar sunt si obosita si inca maine la scoala.

   Piesa care urmeaza poate parea aberanta,dar ea m-a distrat pe tot parcursul drumului."Colegul" meu de drum,un student de la conservator,asculta ceva,mi-a propus si mie...primul gand: "wtf cine stie ce mai asculta,vreo sonata :d" pff a fost piesa data.Atat de tare ne-am distrat ca multa vreme o voi tine minte,e semnificativa...


vineri, 27 mai 2011

Glamorous leapsa :d

   Salutare,dragii mei.Azi continuii ciclu  "Leapsa" cu una din colegile mele de clasa.Ea e Corina si dupa cum v-ati abisnuit voi face o mica "indroducere".
   Asa deci...o stiu de prin clasa 1 si pana acum inca nu am "scapat " de ea pfff big grin
E cea mai autentica blonda (desi de la un timp incoace prinde la culoare).Desi multi pot spune ca uneori nu ne prea avem la inima,sunt aparente,pentru ca relatia dintre noi doua cred ca e cea mai sincera din lume: fiecare stie ce gandeste una despre cealalta si ne acceptam si ne acomodam la situatie fara prea multa prefacatorie (lucru rar intalnit in ziua de azi).Aparent e plina de fite,glam (am asortat fondul muzical party),mandra si neinduplecata,dar in realitate e altfel.Ce admir la ea...mandria "de sine" (persoana asta stie cu adevarat sa se iubeasca pe sine) si atentia aia nebuna pe care nimeni si nimic nu o intrec (radarul e o nimica toata pe langa ea big grin).E copilaroasa in suflet,uneori rea si razbunatoare,uneori capricioasa,uneori alintata...asta e Ea..
   Nu stiu daca voi ati inteles ceva din descrierea mea,dar e o parere,o remarca,o descriere asa cum e ea in mintea mea...
   Ps: sa fii "cuminte"...dar nu prea,ok?

1. Principala mea trasatura- punctualitatea
2. Calitatea pe care doresc sa o gasesc la un barbat-sinceritatea
3. Calitatea pe care o prefer la o femeie-modestia
4. Ce pretuiesc mai mult la prietenii mei-increderea
5. Principalul meu defect -duplicitatea
6. Indeletnicirea mea preferata -ice skating
7. Fericirea pe care mi-o visez -dragoste sincera,familie temeinica,job prosper
8. Care ar fi pentru mine cea mai mare nenorocire -singuratatea
9. Locul unde sa vrea sa traiesc- alaturi de cei dragi :)
10.Culoarea preferata-alb
11. Floarea care-mi place -trandafirul alb :p
12. Pasarea mea preferata -randunica
13. Poetii mei preferati- Grigore Vieru
14. Eroii mei preferati din literatura - Esmeralda (Notre Dame)
15. Actorul/actrita preferata- Jessica Alba
16. Pictorii preferati-Van Gogh
17. Eroii mei preferati din viata reala-parintii
18. Ce urasc cel mai mult- tradarea,minciuna
19. Calitatea pe care as vrea s-o am din nastere-inteligenta
20. Cum as vrea sa mor- de batranete
21. Greselile ce-mi inspira cea mai mare indulgenta-mandria
22. Deviza mea-"When you want smth all the Universe conspires in helping you to achieve it." (P.Coelho)


About A Girl

marți, 24 mai 2011

11 reguli care nu se invata la scoala ;)


In urma cu cativa ani Bill Gates a ţinut un discurs la un liceu despre 11 lucruri pe care elevii nu le-au învăţat şi nu le vor învăţa la şcoală. El a scos în evidenţă faptul că sentimentul de automulţumire şi învăţăturile “corecte” din punctul de vedere al politicilor educaţionale au creat o generaţie de copii care nu au deloc noţiunea de realitate şi despre felul în care realitatea aceasta i-a destinat eşecului în lumea reală.

Regula nr. 1: Viaţa nu e dreaptă – obişnuieşte-te cu ideea!

Regula nr. 2: Lumii prea puţin îi pasă de stima ta de sine. Lumea se aşteaptă să realizezi ceva ÎNAINTE de a fi mulţumit de tine însuţi.

Regula nr. 3: Nu vei câştiga 60.000$ pe an de îndată ce părăseşti băncile şcolii. Nu vei fi vicepreşedintele vreunei companii cu telefon în maşină decât atunci când vei fi muncit pentru acestea.

Regula nr. 4: Dacă crezi că profesorul tău e sever, stai să vezi când o sa ai un şef!

Regula nr. 5: A lucra într-un fast-food nu este ceva sub demnitatea ta. Bunicii tăi aveau o altă denumire pentru asta: o numeau şansă.

Regula nr. 6: Dacă o dai în bară, nu e vina părinţilor tăi, aşa că nu te mai smiorcăi în legătură cu greşelile tale, ci învaţă din ele.

Regula nr. 7: Înainte de a te fi născut, părinţii tăi nu erau atât de plicticoşi ca acum. Au ajuns aşa din cauză că trebuie să-ţi plătească cheltuielile, să-ţi spele hainele şi să te asculte pe tine spunându-le cât de grozav te crezi. Aşa că înainte de a te porni să salvezi jungla de paraziţii generaţiei părinţilor tăi, încearcă să-ţi despaduchezi propriul dulap.

Regula nr. 8: Poate că şcoala ta a scăpat de învingători şi învinşi, însă viaţa NU. În unele şcoli au abolit corigenţele şi elevul poate încerca de câte ori vrea el să dea răspunsul corect la o întrebare. Asta nu seamănă, deloc, cu NIMIC din viaţa reală.

Regula nr. 9: Viaţa nu se împarte în semestre. Nu ai verile libere şi pe foarte puţini angajatori îi interesează să te ajute să “te găseşti”. Faci asta în timpul liber.

Regula nr. 10: Ce vezi la televizor NU e viaţa reală. În viaţa reală oamenii chiar trebuie să mai plece din cafenele şi să meargă la serviciu.

Regula nr. 11: Fiţi amabili cu tocilarii. Există şansa ca in viitor să lucraţi pentru vreunul dintre ei.

Aceste "reguli" mi-au fost prezentate acum cateva zile la un seminar.M-au fascinat prin adevarul pur pe care il propaga si daca li-a spus Bill Gates care a reusit "ceva" in viata,poate ar fi cazul sa-l credem...

duminică, 22 mai 2011

what i did today

  


  
  

   Azi am avut o zi plina.Dupa multe zile in care am fost busy azi m-am odihnit.Am facut cam de toate (imaginele sunt sugestive,cred) ce nu am reusit sa fac in ultima vreme.Am vorbit cu oamenii care nu i-am auzit de un car de vreme,am fost la shopping,am iesit cu prietenii,dimineata m-am sculat tarziu (omg de cand nu o facusem),ba chair am reusit si ploaia sa ma printa brr...A fost o zi frumoasa sincer...Pacat ca maine iar la school,dar ma linistesc cu gandul ca e ultima saptamana si dupa asta yuhuuu :))

PS: Asta e un cantec despre mine :)) (ma refeream la nume :d),ma bucur ca "ma canta" tocmai Beatles

sâmbătă, 21 mai 2011

about what i like 5

Fericirea mea e cladita din lucruri mici...din cele care imi plac big grin

29. Pantofii cu toc inalt  desi de mica am fost mai inalta ca ceilalti am purtat toc...acum inaltimea mea "s-a pirdut"laughing si la ai mei 1.72 "se cere" toc.Nu port pantofi cu toc de aia ca asa e modern sau ca asa fac toate,dar de aia ca imi place si mai presus ca toate ca asa ma simt bine,sincer marturesesc ca daca incalt ceva fara toc (gen balerini) ma simt ca o rata (cred ca din cauza obisnuintei).De fiecare data cand vad ceva frumos ii vreau...acum am in  minte o pereche cafenii.


30.Sa scriu pe blog da,mi-am facut blog...marturesesc ca asa dintr-o simpla curiozitate,chiar nu stiam ce si cum voi scrie,dar plus la toate ma intrebam "Am eu ce scrie si merit ca ceea ce scriu sa citeasca o lume intreaga...".Nu stiu daca mi-am raspuns inca la intrebari...dar imi place ce scriu.Ma simt bine cand imi impartasesc ideile,intamplarile,placerele si plus la toate mai citesc si altii.Eu chiar ma regasesc aici si am invatat multe:de la creativitate la management pe net pff...it's my world...only my fantastic world big hug


31.Inghetata uff  dar cui nu...mie imi place aia de vanilie si de ciocolata (nu cu ciocolata,dar de ciocolatabig grin ) si imi place s-o mananc iarna,pentru ca vara mi se face rau de la ea.De asemenea imi place cornul ala de la inghetata de inebunesc


32.Carnetelul cu ideii l-am facut recent.Scriu tot ce aud,vad,gandesc si imi place.Am avut unul asemanator mai demult,dar "m-am lasat" de el.Acum il gasesc o indeletnicire chiar placuta.Il am mereu cu mine si am tot felul de ganduri depuse in el...uneori imi prind bine.Cand nu am inspiratie,desenez ceva...


33.Apusul de vara mda par romantica,nu..Nu stiu asa imi place mie...si anume vara,pentru ca e diferit.Ador cum soarele coboara incet,incet,iar cerul e plin de o culoare rosie,undeva departe violeta...Am impresia ca viata e infinita,iar mirosul de vara intensifica frumusetea momentului...



34.Pudra  de corp chiar nu stiu o fata pe Pamant care poate sa nu o adore.Eu sunt inebunita.Eu am una cu vanilie si una cu miros de trandafir.Sincer,nimic nu poate inlocui finetea si mirosul savuros pe care o capata piele dupa ulizare.Daca nu ati incercat una,va recomand din toata inimabig hug

35.Oja de un timp incoace sunt cam busy si neglijez acesta parte a rasfatului,dar o ador.Imi plac culorile tari si inchise.De sigur never nu ma vei vedea cu galben sau verde,dar in rest totul e posibil.De-a lungul anilor am avut toate lungimele si formele de unghii si toate culorile...Vine vara...vine timpul experimentelor... 

vineri, 20 mai 2011

leapsa with my Lore

Vreau sa fac o mica introducere,asa ca sa intelegeti mai bine de cine este "vorba"big grin


Ea e Lore,my Lore...e colega de clasa si o buna prietena...Mrrr am cunoscut-o aproximativ cu 6 ani in urma.Prima imagine:Barbi cazuta de pe luna,era parca din alta lume si se vedea ca nu se simte prea comfortabil (pfff ce mult s-au schimbat lucrurile,nu?smug)...Acum ea s-a schimbat sau poate adaptat, nu stiu ... Ce pot spune despre ea e ca e cea mai credula persoana de pe glob,in curand face 18,dar sufletul e inca de copil (chiar daca adesea pare cu totul! altceva). Eu cred ca ar fi canditata perfecta pentru Miss,fiindca i se potriveste de minune fraza aia celebra "I want peace in the whole world",ea chiar asta vrea...E frumoasa foc (puteti sa va convingeti si voi) si mai mult ca frumoasa se iubeste pe sine si stie sa se puna in valoare...Ce imi place mie la ea?...Nu am idee,cred ca tot...Sincer,lume, daca as avea o sora ea ar fi aceea,fiindca ar fi atat de diferita de mine si totusi atat de aproape pentru a o intelege...
Iti doresc my Lore sa fii fericita si sa traiesti toata viata in lumea aia perfecta din capusorul tau pentru ca o meriti!love struck

   


Si aceasta e leapsa facuta de Lore

1.Care ar fi reacţia ta dacă te-ar înşela partenerul? nu as putea continua o relatie cu o persoana care ma inseala

2. Dacă ai un vis care ţi-ai dori să devină realitate, care ar fi acela? sa ma simt femeie implinita

3. Pe cine ai vrea să snopeşti în bătaie? nu as ajunge la asa nivel,sunt o persoana pasnica

4. Ce ai face cu un miliard de dolari? banii aduc bani,i-as investi

5. Prietenul tău cel mai bun va rămâne întotdeauna prietenul tău cel mai bun? eu sunt prietenul meu

6. Ai fost vreodată îndrăgostit de două persoane deodată? da

7. Cât ai aştepta pe cineva pe care iubeşti cu adevărat? persoana iubita nu m-ar face sa astept

8. Dacă ai câştiga la loto, ţi-ai da demisia de la slujbă? nu

9. Cine e în topul celebrităţilor cu care, dacă ai avea ocazia, ai face blăstămăţii? Ashton Kutcher tongue

10. Ce suge viaţa din tine? tineretea

11. Cum te vezi peste zece ani? fericita

12. Care e cea mai mare frică/fobie a ta? singuratatea

13. Ce persoane crezi că sunt cele care ţi-au dat leapşa? un exemplu bun pentru mine

14. Ai prefera să fii bogat şi singur sau căsătorit, dar sărac? casatorita

15. Care e primul lucru pe care îl faci când te trezeşti? sting alarma

16. Ai da totul într-o relaţie? daca as stii ca merita

17. Cariera ta este vitală pentru tine? pe primul plan e familia

18. Ai ierta şi ai trece peste ceva, oricât de oribil ar fi acel lucru? nu

19. Preferi să fii singură sau într-o relaţie? nu iubesc singuratatea

   Untitled Untitled  


                    

joi, 19 mai 2011

♪ 19.05.11


   A dat Dumnezeu si am ajuns si eu pe aici,nu?...mrrr sunt obosita,dorm putin si ma chinui mult...Zilele astea aveam ce scrie...chiar aveam pentru ca eu scriu ca cand o sa citesc peste o perioada sa-mi aduca aminte de asa si asa...dar nu am avut net,pentru ca in toata valahita aceasta am uitat sa-mi platesc factura pentru net...pff se mai intampla la mine (si des big grin)
   Azi sunt obosita si nici nu am ce scrie pentru ca eu scriu la emotii,dar acum singura emotie care o nutresc e "profunda dorinta de a dormi"...sincer de la o vreme am o viata nebuna si tare as vrea sa se mai calmeze,dar cred ca "momentul" se apropie...Miine e vineri,deci e sarbatoare pentru inima mea...



duminică, 15 mai 2011

art gallery

Today i want to organize a small "exhibition" of Andrei CecanHe is a very creative young  photographer from   Moldova.If you want to follow his creations you can click www.flickr.com. Let's visit his gallery :)) Enjoy it...

Hемного красоты

Untitled CEK_9184 Retro poppies

For Lex Ray