miercuri, 29 iunie 2011

A Walk to Remember


                                  
                                                                                                                                           vezi marit

   Inca o recomandare din partea mea))). Filmul data l-am vazut de mai multe si de fiecare data mai descopar ceva si inca ceva. E o lectie despre dragostea in forma ei pura, de aceea la care toti visam. Iti arata ce semnifica dragostea adevarata: sa fii alaturi de cel iubit la bine si la rau; sa iubesti fara a te gandi la consecite,la ziua de maine,la ce cred ceilalti despre voi doi.E realist, e despre ce putem intalnim noi zi de zi. 

   Mi-a placut la nebunie partea aia cu a fi in acelasi timp in doua locuri diferite...foarte original... Poate intr-o zi o voi pune si eu in aplicare ))). Vizionare placuta!

Scurta descriere:
   Landon si prietenii lui sunt cei mai cool baieti dintr-un liceu din Beaufort. Jamie e opusul lor, nimic nu pare cool la ea. E fiica preotului si poarta haine largi, care ii ascund formele. Cand o farsa a lui Landon se termina prost, directorul liceului il obliga sa joace in piesa scolii, activitate in care e implicata si Jamie. Petrecand tot mai mult timp alaturi de ea, baiatul descopera dupa un timp... ca s-a indragostit! Landon este nevoit sa renunte la prietenii sai pentru a-si petrece timpul cu Jamie , el incercand sa-i implineasca toate visurile fetei.


                              

inspired by cinemarx.ro

marți, 28 iunie 2011

Moods

  dreamy                  irritable                  jealous
                                   

   passion                   bored             enthusiastic
        

      happy                    lonely               furious   

     
      

luni, 27 iunie 2011

Forever Young ღ♥•º°”˜¨ ¨˜”°º•♥ღ

   

Ce inseamna sa fii tanar?...
* sa spui ce gandesti fara sa-ti piese (ca vei fi concediat,de exemplu :d)
* sa te distrezi pana la culmele distractiei,doar iesti tanar
* sa traiesti fara limite
* sa iubeste cu pasiune
* sa ai toate oportunitatile de partea ta
* sa te bucuri de viata
* sa fii frumoasa
* sa fii receptiv la tot cei nou
* sa ai o gasca mega mare pe care s-o care peste tot unde ai merge
* sa-ti suni prietenile la fiecare 10 min pentru ale spune ce ti-a spus El,fara sa te gandesti ca te vor invidea (mhh peste 10 ani nu o vei face,la sigur)
* sa te scoli de dimineata cu zambetul pe buze
* sa poti chiuli de unde vrei tu
* sa fii creativ
* sa nu te temi sa incerci nimic (pe urma te gandesti daca nu cumva iti va afecta sanatatea,copilul sau nustiu ce inca)
* sa nu ai griji
* sa nu ai complexe
* sa crezi ca maine va disparea tot ce te deranjeaza azi
* sa te certi de moarte,sa te paruiesti,sa strigi,sa lupti pentru orice idee oricat de bizara ar fi ea
* sa ai curajul sa fii deferit de cei din jur
* sa visezi
* sa crezi in dragoste la prima vedere
* sa fii dependent de Facebook,twitter si alte nimernici (uff iaca aici lista e lunga)
* sa crezi ca iesti cel mai bun
* sa poti sa visezi cum va fi viata ta peste 30 de ani
* sa crezi ca poti schimba lumea
* sa fii cum vrei sa fii
....
    
            

Mhh lista poate continua la nesfarsit pentru ca suntem tineri si suntem creativi si avem o multime de avantaje oferite de tineretia noastra.Titlu cred ca e sugestiv. I wanna be young forever.Multi spun ca tanar poti fi mereu atat timp cat spiritul tii tanar...mrr deacord si nu prea: cat de tanar poti fi in baston si cu durere in spate,cu riduri... Unii spun ca poti fi tanar si la 20 si la 40 si la 60...Tineretia presupune libertate, distractie, dezinhibitie...oricat de tanar ai fi nu-ti vei putea permite la 40 sa stai la un party pana dimineata,pentru ca te vor astepta copii sau sa iesi la o intalnire fara al cunoaste pe tip,doar pentru ca capul tii plin de dragoste, fiindca apare precautia... Nu te vei mai putea bucura de orice fleac oferit chipurile din dragoste si nici sa-ti faci planuri pentru ce vei face peste 30 de ani.

      

Eu vreau sa fiu tanara pentru todeauna.Asa cum acum. Sa fie ziua frumoasa si noaptea lunga...Sa-mi fie capul plin de orice ganduri, sa pot visa, sa cred neconditionat, sa ma pot bucura de baloanele sparte pe care le fac prietenii mei, sa nu am griji, sa nu am prea multe obligatii, sa o am pe mama si pe tata care imi vor putea orice problema mai dificila...Si mai mult ca toate vreau sa am toata viata 18 ani...

     

Piesa cred ca se potriveste de minune si nu refer doar la titlu...Si va doresc tuturor care citesc aceasta postare sa se bucure de tineretia lor,fiindca  o alta nu va mai fi never,never,never

                     
                                 Voua de ce va place sa fiti tineri? Ce inseamna pentru voi sa fii tanar?

joi, 23 iunie 2011

Învingătorul este întotdeauna singur


Un titlu extrem de sugestiv,cel putin pentru mine. De cate ori in viata fiecare dintre noi am probat fraza data. Suntem singuri nu doar in fata durerii,pierderii,ci si in fata succesului. Oare cine ar fi capabil sa se afle in preajma unui om de succes,cu adevarat. Multi vor zice : asta e super sa ai asa oameni alaturi,cunosti o noua lume. Asa-i da oamenii sunt fricosi si invidiosi si niciodata nu vor fi capabili sa recunoasca supermatia altui individ. Oamenii de succes ne stirbesc din proria imagine: ei sunt "de succes" in comparatie cu cine? desigur ca cu noi.

Personal am un atasament aparte fata de acest titlu. Apropo pentru mine nu e chiar un titlu,mai degraba o axioma a vietii de zi cu zi,fiindca imediat cum ceva iti merge bine in viata hop se gaseste cineva sa-ti spulbere fericirea.

Cartea aceasta o am de la my Lore.Mi-a imprumutat-o mai demultisor,dar tot nu gaseam timp sa o citesc. Si iata in sfarsit m-am apucat si eu de lectara.Parerea mea...e fenomenala...De ce? Fiindca descria epoca in care traim, glamour-ul si a fashion-ului la care majoritatea tinerilor viseaza, lumea din spatele cortinei.

Nu cred ca cartea data e adresata unei anumite categorii, fiindca in ea se vorbeste despre absolut orice: bani, fashion, glamour, dragoste... Deci tuturor curiosilor si nu numai o recomand cu mare caldura ))) 

Pentru cei curiosi am inclus in acest post si prefata cartii,dar si fraze care mi-au placut si care le-am selectat in carnetelul meu cu idei, sper sa va placa si voua ))


                                            Prefata

” Am susţinut adesea în cărţile mele că visurile noastre au un preţ şi e foarte important să-l plătim. Dar în ce măsură pot fi visurile manipulate? De cîteva decenii, trăim într-o cultură care privilegiază faima, banii şi puterea. Mulţi au ajuns să creadă că sunt singurele valori ce merită căutate, fără să-şi dea seama că cei care fac cu adevărat jocurile, în spatele cortinei, rămîn anonimi,ştiind că cea mai eficientă putere e cea care trece neobservată – pînă cînd e prea tîrziu şi suntem prinşîn capcană. Cartea mea este despre aceastăcapcanăÎÎnvingatorul este totdeauna singur, trei din cele patru personaje principale lasă visurile lor să fie manipulate : Igor, un milionar rus, care crede că, atîta timp cît motivaţiile sunt bune, crima e permisa, şi omoară oameni pentru a le uşura suferinţşi pentru a o recîştiga pe femeia iubită. Hamid, un magnat al modei, care a pornit la drum mînat de intenţii bune şi a sfîrşit prin a fi acaparat elînsuşi de sistemul pe care încerca să-l folosească în favoarea lui. Gabriela, care, ca mulţi alţii din zilele noastre, e convinsă că faima e un scop în sine, cea mai de seamă răsplată a unei lumi care consideră celebritatea suprema împlinire. Acesta nu este un thriller, ci un portret necruţător al situatiei în care ne aflăm”.
                                                                                                          Paulo Coelho
      
            

* Oamenii nu sunt niciodata multumiti. Daca au putin,vor mai mult. Daca au  mult,vor si mai mult. Daca dau pe-afara de cat au,vor sa fie fericiti cu putin,dar sunt incapabili sa faca vreun efort pentru asta.

* Sa intelegi ca puterea e mult mai importanta decat banii,iar banii sunt mult mai importanti decat fericirea.

Cand alegi o cale,celelalte dispar.

* Cele patru forte care ne calauzesc: iubirea,moartea,puterea si timpul. Trebuie sa iubim,fiindca suntem iubiti de Dumnezeu. Ne trebuie constiinta mortii,ca sa intelegem bine viata. Trebuie sa luptam ca sa crestem-dar fara a cadea in capcana puterii astfel obtinute. Si,in sfarsit,trebuie sa acceptam ca sufletul nostru-chiar daca e vesnic-este in acest moment prins in plasa timpului,cu avantajele si limetele lui.

* Nu numai grilajul metalic si geamul masinii ii despart de celebritati,ci si norocul,ocazia,talentul.

* Sindromul celebritatii poate distruge cariere,casnicii,valori crestine,ii orbeste pe intelepti si pe ignoranti deopotriva. Mari savanti care, dupa ce sunt recompensati cu un premiu important, isi lasa balta cercetarile si, in loc sa contribuie la imbunatatirea vietii umanitatii,incep sa traiasca din conferinte,care le alimenteaza ego-ul si conturile din banca.

* Oamenii isi aleg propria soarta.

* Nu te mai gandi la glorie; o sa vina singura,daca iti faci treaba bine.

* Succesul te face sclav si in acelasi timp iti da dependenta...

Oamenii isi aleg propriu destin.

* Demnitatea unui om nu e masurata de cei ce se afla in jurul lui cand este pe culmea succesului, ci de abilitatea lui de a nu uita mana care i-a fost intinsa cand avea maim mult nevoie de ea.

* Sentimentul de recunostinta e important: nimeni nu ajunge prea departe daca-i uita pe aceia care se aflau langa ei la nevoie.

* "Toti oamenii sunt egali." Nu-i adevarat: toti oamenii sunt diferiti si trebuie sa-si exercite acest drept pana in panzele albe.

* Cine acumuleaza dragoste inseamna noroc, sa acumulezi ura inseamna dezastru.

* Puterea sta de vorba numai cu Puterea.

* Moda e doar un fel de a spune: "Sunt din lumea voastra,port armura voastra,nu trageti. "

* Transformarile au loc tocmai in momente de criza.

* Daca crezi in reusita si reusita va crede in tine.

* Todeauna exista un nou pisc de cucerit.Todeauna exista un concurent de invins sau depasit.

* Cine iubeste ofera libertate...

marți, 21 iunie 2011

short break



Citeam pe mai multe bloguri ca autorii si-au facut mini vacante si au evadat din oras... Vorbeam zilele astea cu Maria si discutam despre dependenta nostra de telefon & internet uffff. Si ce mi-o trecut prin cap...sa fac o mica pauza. La inceput am luat-o ca o gluma,insa m-am hotarat sa incerc. Eu stiu ca asta va fi benefic pentru mine,deoarece creativitatea,optimismul si starea de bine din suflet creste, fiindca nu te mai agaseaza nimeni si nimic; nu mai stii de problemele altora; traiesti doar tu cu tine... funny nu?... Sincer cam imi e starniu cum voi rezista mrrr dar o incercam si pe asta :)).O parte dificila e ca nu voi putea scrie pe blog,dar promit ca orice idee stralucita o pastrez...


Postari vom aparea pe tot parcursul absentei mele, pentru ca zilele astea am avut grija de voi, cititorii mei fideli si am scris cateva postari de alea "planificate"...sincer m-o vizitat "muza" ))). Promit ca vor fi destul de interesante; am scris despre tinerete,lectura,glamour...


O lectura cat mai placuta voua, o vacanta frumoasa mie... si ne revedem in curand!!! 
                                                                                                                           
                                                                                                                                            Pa pa

duminică, 19 iunie 2011

about what i like 7

43.Curcubeul ce poate fi mai frumos,mai colorat, mai natural... dupa o ploita linistita de vara trece ca o sagetare colorata pe cer si oamenii desi cunosc totul despre cum,de unde,cand se formeaza nu inceteaza sa fie uluiti si incantati de aparitia lui. Curcubeul este unul dintre cele mai venerate fenomene ale naturii in mai toate culturile si popoarele: un mit germanic spune ca curcubeul este vasul in care Divinitatea a folosit-o atunci cand a colorat penajul pasarilor, pentru groelandezi curcubeul este tivul hainei divinitatii iar incasii credeau despre curcube ca era un dar de la Zeul Soare...Eu il ador si de fiecare data cand am ocazia il admir cu cea mai mare placere :)

44.Linistea uneori tumultul vietii de zi cu zi m-a oboseste si am nevoie de liniste pentru a gandi sau pur si simplu pentru a ma odihni.Imi place linistea pentru ca am posibilitatea de a-mi asculta gandurile,de ale ordona,de ale intelege.Cred ca fiecare are nevoie de o perioada de respiro...


45.Dantela finuta,simbol al feminitatii,care denota finete,gingasie,rafinament.Imi plac extrem de mult nu doar hainele decorate cu un astfel de accesoriu,ci si ciorapenii,umbrelutele,cutiile de bijuteri,basmale,lengerie,manusele...Dantela ofera asa un aer misterios,de epoca care de multe ori ne e atat de necesar...


46.Catifeaua mrr e moale si placuta.Imi place mai mult senzatie pe care ti-o ofera la atingere,dacat aspectul si orice lucru din catifea ma cucereste imediat :)).In viitorul apropiat planific sa-mi achizitionez o rochie din catifea,demult o doresc, dar pana ce nu am facut-o.

47.Inelele supradimensionate ce frumoase sunt!Asa imi place tendinta aceasta de acum: toata le poarta si chiar ma bucur :).Din toate timpurile le-am admirat si mi-am dorit cat mai multe si cat mai colorate,iar acum imensa gama de pe piata imi poate satisface aceasta dorinta.Imi plac mult cele cu pietre naturale,pentru ca sunt veritabile si fff frumoase.


48.Argintiul cred ca toti cunoscuti mei stiu ca eu am o fobie generala pentru tot cei auriu.Sincer nustiu de unde pana unde,dar nu-mi place tot cei auriu si sunt rariseme cazurile cand pot admira cu placere ceva in aceasta nuanta.Eu bijuteriile le prefer in argintiu.Poate pentru unii pare aceasta culoare mai putin nobila sau nustiu cum dar mie imi place,fiindca e placuta si descreta.Nemaivorbind ca aurul alb,atat de des utilizat e o alternativa destul de buna ))


49.Fluturii colorati,multi,catifelati,draguti...oare cine poate sa nu-i admire.Sincer de cate ori am ocazia sa admir in realitate,pe poze,video imi apare buna-dispozitie si un fel de dragalasenie in suflet.


  

                                                                                                                     Voua ce va place?


about what i like            about what i like 3           about what i like 5
about what i like 2         about what i like 4           about what i like 6



vineri, 17 iunie 2011

Ani de Liceu

De dimineata vorbeam cu cineva care e absolvent anul asta si imi spunea ca-i va fi dor de scoala (never nu credeam ca voi auzi asta din gura lui :d,luand in consideratie ca ultimul an a cam evitat coridoarele scolii :)), dar cred ca oricat de aiurea e la scoala,oricat de grele ar fi temele si oricat de tare ne satura profesorii la scoala e bine,pentru ca acolo e terenul nostru,acolo ne manifestam si cunoastem viata,ne descoperim pe noi insine... Scoala e un fel de simulare a vietii de matur :)


Piesa care urmeaza e cea mai reprezentativa pentru tot ce inseamna scoala :d.Nu mii dor de scoala nici intr-un caz,dar piesa asta e pentru toti absolventii care poate inca mai vreau la scoala :d 



luni, 13 iunie 2011

   

       Girls, you’re pretty in your own way. Just be yourself and be confidence!

                        

sâmbătă, 11 iunie 2011

Scrisoare catre liceeni



Am gasit-o zilele astea la shockchat .Cred ca conjunctura actuala e potrivita pentru acest video.Vizionare  placuta!

leapsa with Cristina


Cineva mi-a zis ca e o frumoasa traditie aceste leapse...nustiu cat de frumoasa sau nu este,dar ca descopar oamenii, ii cunosc mai bine e cert...Sincer mie imi place mult lucru asta gen "interviu" :p

Azi v-o prezint pe Cristina.E colega mea de clasa. O cunosc din clasa intai si prima mea amintire legata de ea e ca se certa cu colegul de banca pentru niste creioane colorate ...zbuciumate vremuri,nu :)). Ii placeau pisicele si de aceea toate cadourile erau legate de acesta pasiune (si acum imi aduc aminte cum am cautat jumate de zi felicitare cu pisicuta). E o persoana romantica, visatoare, din alea care vad ca lumea noastra e inca frumoasa. O admir pentru ca citeste mult,poate extraordinar de mult (o raritate "rarisima" in ziua se azi,nu) si mereu poate sa-ti    recomante o carte buna. E creativa (dupa raspunsuri se intelege) si mereu pozitiva...Bucurati-va deci de leapsa Cristinei :))

Daca eram o lună, as fi fost luminoasa
Daca eram o zi a saptamanii, as fi fost  lunga
Daca eram o parte a zilei, as fi fost  de neuitat
Daca eram un animal marin, as fi fost  gigantic
Daca eram o directie, as fi fost fixa
Daca eram o personalitate istorica, as fi fost  marcanta
Daca eram o planeta, as fi fost  enorma
Daca eram un lichid, as fi fost  transparent                                         
Daca eram o piatra, as fi fost  dura
Daca eram o pasare, as fi fost  libera
Daca eram o planta, as fi fost  utila
Daca eram un tip de vreme, as fi fost  frumoasa
Daca eram un instrument muzical, as fi fost o sonor
Daca eram o emotie, as fi fost  patrunzatoare
Daca eram un sunet, as fi fost  muzical
Daca eram un element, as fi fost  precis
Daca eram un cantec, as fi fost  placut
Daca eram un film, as fi fost  interesant
Daca eram o carte, as fi fost  captivanta
Daca eram un personaj de fictiune, as fi fost  adorabil
Daca eram un fel de mancare, as fi fost delicioasa
Daca eram un gust, as fi fost bun
Daca eram o aroma, as fi fost de  frumoasa

Daca eram o culoare, as fi fost  enigmatica
Daca eram un cuvant, as fi fost  patrunzator
Daca eram o expresie a fetei, as fi fost speciala
Daca eram o materie de scoala, as fi fost  disponibila
Daca eram un personaj din desene animate,as fi fost  amuzant
Daca eram o forma, as fi fost  clara
Daca eram un numar, as fi fost mare
Daca eram o masina, as fi fost  decapotabila :p

Daca eram o haina, as fi fost un originala




vineri, 10 iunie 2011

despre tradare

Mhh stiu ca in ultimul timp temele abordate in postarile mele sunt destul de sumbre,dar asta e viata si avem de toate in ea...Azi deci imi expun umilele ganduri privitor la tradare...

Nu va voi spune ce inseamna tradarea dupa dex,fiindca nu e un post informativ...Va voi spune cum eu percep tradarea...Deci pentru mine tradarea inseamna: cand scuipi in sufletului unui om care ai pretins candva ca ai tinut, cand iti intorci spatele si te faci ca nu-ti mai pasa de viata lui, cand in fata ii zambesti si iesti lingusator,pufos,dar pe la spate ii infigi cutitul.Tot tradare e cand omul te sustine,dar el cand are nevoie de ajutor te intorci frumos si iti vezi de treaba (sa nu-ti strici,Doamne fereste, imaginea proprie)...Sincer eu sunt de parere ca daca omul nu iti place,nu iti pasa sau nu iti cade foarte bine la inima (sau alte organe) nu te baga in viata omului...mai bine sa fii singur si sa fii constient de aceasta decat sa ai  100 de oameni si cand ai nevoie tot singur vei fi,macar deceptia si frustrarea o evitam.

Tradarea e mereu precedata de iubire,afectiune,prietenie...Nimeni nu ne poate trada atat timp cat nu are acces la sufletul nostru.Tradarea e durere,durerea e cauzata de ranire,ranile sunt produse doar de contact,de apropiere...Si e cu atat mai dureroase,deoarece ne tradeaza propriu orgoliu: cum am fost asa orb,ca nu am vazut ca am un tradator alaturea,de ce m-am atasat atat de mult de cine nu merita ufff si lista continua.

Sincer in viata am avut parte de multisoare tradari:mai mari si mai mici.Invat treptat ca in oameni e anevoios sa crezi cu desavarsire,ca fiecare se iubeste pe el mai presus decat pe cel de alaturea (si e o normalitate),ca exista prietenii pana unde exista interese comune,ca mai devreme sau mai tarziu un om pe care il iubesti te tradeaza (ca otrava,depinde cantitatea: daca e un pic-poti satreci,daca e in cantitate mai mare-e de durata sau mortala).
Hey oameni,dar viata e frumoasa,nu va intristati,mai sunt si oameni "relativ" cumsecade,care chiar daca se vor retrage din viata ta o vor face fara prea mult tam-tam...Deci capul sus si codita morcov...

ps: dar fi-ti vigilenti in privinta anturajului vostru...si cum zice o prietena: "Tine-ti prietenii aproape, dar tine-ti dusmanii si mai aproape." laughing (defapt fraza initial apartine lui Sun Tzu,dar noi am preluat-o cu succes,sper sa nu se supere)

pss: postul actual nu se refera la nimeni in particular,e doar o meditatie si luati-o ca atare winking