joi, 29 septembrie 2011

                             
                                     

miercuri, 28 septembrie 2011

about what around me now

Este o leapsa. Demult nu facusem una ))) Ideea initiala era sa scriu ce ma pe birou, dar eu nu stau la birou...imi place sa fiu libera si peste tot. Voi scrie despre lucrurile care se afla in apropiata mea vecinatate :d. La moment stau pe pat,fiindca ma simt destul de rau, dar lumea mea plina de haos e aceeasi ca deobicei :p. Pana ajung la lista propriu-zisa, nu vreau sa ma credeti o dezorganizata....ba din contra iubesc la nebunie ordinea, punctualitatea si sunt foarte organizata si calculata,dar adesea compesez ordinea din viata/gandire cu haosul din jurul meu )))




Deci ce vad eu in jurul meu:

* USB de la telefon
* un Cospomolitan englez 
* cartea de mate cu un caiet  in ea
* multe pixuri si creioane (parca as fi la gradinita :D)
* castile
* o sticluta de parfum de la Victoria's Secret
* un stick
* un bol cu zmeura
* o cana mare de ceai
* niste pastile verzi
* o pernuta moale
* telefonul mobil
* niste agrafe de par
* langa pat e crema mea de corp din maracuja si mango
* un caiet cu desene de bijuterii
* jumate de pachet de Orbit
* era sa uit...laptopul
                                                               Voi ce aveti in jurul vostru?

marți, 27 septembrie 2011

happy birthday Google

                                

Azi "prietenul" nostru de fiece zi implineste 13 anisori )))  Google  e omniprezent in viata fiecarui internaut.Ne sculam si ne culcam cu el; scoala,distractiile,bloguri si toate ce ne "inconjoara" sunt gestionate prin el. Google a facut sa avem lumea la un click distanta (la propriu). E destept, rapid, inventiv, colorat...e al nostru al tuturor.

Pentru mine Google e una din cele mai necesare inventii. El e profesorul meu la toate obiectele (salutam Wikipedia pe aceasta cale) ))), e coordonatorul meu de referate, e galeria mea de poze, e muzica buna, e sutele de filme, e harta mapamondului, e conversatiile lungi si prelungi, e lectura mea, e baza de ideii, e translation meu care ma scapa de toate barierile de limba, e blogul meu la urma urmei )))

Mhhh ce ar fi viata noastra fara el ???

La Multi Ani sa traiesti si sa te "inmultesti" :D

                                                                                                       Ce semnifica Google pentru voi?

duminică, 25 septembrie 2011

snobbish attitude

Un sfarsit de saptamana fff frumos, cel putin la mine.Nu mi prea plac zilele de duminica...se termina atat de repede )))Stau beau ceai (da,ca de obicei :p).Ascult Kiss fm ... si ma doare capul...mhhh asa-s duminicele )))

Mhh e timpul sa discutam si o tema mai de "viata"...Azi m-am gandit sa vorbim despre....mmmm...despre ce voi ati vrea???...Haideti despre snobism.Ceva ganduri referitor la tema asta mi le-am "imprimat" in caietelul meu cu idei zilele astea...Deci sa continuam...

Snobi pentru cei care nu cunosc (cuvantul ca manifestarea cu siguranta ca toti o cunosc) sunt aceea care se dau cu mare aere si tare mai tin cont de "moda" si nu numai ca tin cont,da neaparat ii arata pe "ceilalti" (care nu fac parte din aceasta categorie) cu degetul.Sunt un fel de fitosi cu F mare...

Da nu fac eu o postare sa va dau difinitia din dex...hai mai bine sa va dau eu niste exemple (asa ca la scoala, sa intelegeti mai bine :d ).

Merg pe strada si eu vad:

* o fata  care e moarta de foame, dar care si-a dat ultimii bani pe rochia de firma care acum e la moda


* 2 pustoaice ce au intrat intr-o cafe de fite si nu comanda altceva decat apa cu lamaie (mda la ce bun,dragile mele...eu de exemplu daca ies o fac pentru ca vreau sa fiu cu persoana respectiva,sa vorbesc si eventual sa consum ceva da nu sa stau pe canapeau de la nustiu ce local si sa beau apa lor...dar voi??? )

* un tip cu iphone la care toate fetele intorc capul (de ale de mai sus cu apa), dar care a muncit o vara ca hamal, plus ca acum numai are bani de a pune pe cont asa ca se multumeste cu cei care il suna

* un pusti imbracat la 4 ace (ufff arata bine :D), nu mai iese cu prietenii lui,deoarece aia nu au asa haine, in schimb sta cu niste pampalai care vorbesc a ploaie

* o tipa care si-a cumparat pantofii de sute de euro,dar nu poate sa mearga pe ei


* mai departe merge cineva cu un lant de ala super gros de aur,care l-a cumparat dupa un an de munca "la" Italia


* o fata care si-a facut manichiura in unul din cele mai scumpe saloane,dar acum merge sa vanda rosii la piata


* o domnisoara ce ia pus pe parinti sa ia credit ca sa poate merge la cel mai de fite club de fitness


* un barbat care si-a vandut casa ca sa-si duca amanta (care il crede super bogat) in Dubai (la intoarcere va dormi la prieteni)
* un student care a pus-o pe mama de la tara sa-si vanda animalele de pe langa casa ca sa-i de-a lui bani (el ii cheltuie prin cluburi agatand pitipoance)

* o tipa care ii arunca mamei cu mancarea in fata de aia ca ea de azi inainte mananca "bio" ca asa fac toate colegile

* o pustoaica care alege cel mai ciudat nume de cocktail din meniu (nici nu stie ce e acolo,dar daca "toate" il prefera ea ce sa ramana in urma...)

* cineva fumeaza de se inalbastreste,dar se tine doar asta e tare cool,nu?

* o alta se lauda in gura mare de cate ori si cu cati a facut sex saptamana trecuta


* prietena ei de alaturea sta cu chilotii la vedere sa se observe firma ca nu degeaba a dat atatia bani pe ei )))

* mai departe sta o blonda (fara suparare asa e culoarea de par a fetei) cu o carte, de te apropii si o intrebi ce citeste: iti arata cartea... o intrebi despre ce: iti povesteste prima pagina....si asa va umbla tot anul cu cartea dupa ea (stati fratilor ca a intrat lectura in moda, macar ceva bun)....

Lista poate continua la nesfarsit cu exemple de genul:
- eu acolo nu ma imbrac ca....; 
- eu cu ala sunt fff buna prietena (poate in vise sau Facebook...cam acelasi lucru :d);
- m-au extenuat iesirele in oras (cum sa nu, mai ales daca iesirele inseamna pana la magazin dupa paine);
- eu nu slabesc,eu sunt asa de la natura (da nu mananca 6 zile din 7)
s.a.m.d

Dragii mei un sfat sincer: nu incercati sa pareti nu stiu ce si nu stiu cum.Iubiti ce iubiti,faceti ce faceti, vorbiti la cel mai simplu telefon principalul sa ai cu cine si despre ce,duceti-va in localul preferat cu omul la care tineti, nu mai masurati portmoneul....traiti-va viata voastra!!!
                                                

Personal va spun,tuturor care alearga dupa nustiu ce: fata/baiatul cu bani care il doriti nu o sa se retina mult (daca totusi pui "mana" pe el) langa o/un interesat, telefonul vostru fitos oricum nu va vor face mai frumosi,destepti si nici cu o pozitie sociala mai sus,hainele de firma nu vor ambala manierele proaste si privirea seaca (oricum te vei simti aiurea,pentru ca tu nu iesti de acolo); prin faptul ca-ti renegi familia ca nu e din asa clasa sociala nu-ti vor aduce respectul nimanui....

Nu credeti ca oamenii cu bani sunt niste prosti care asteapta pustoice pe tocuri si fuste scurte (si daca le asteapta, e numai pentru un lucru).


Incercati sa va autodepasiti prin munca,autoeducare si atunci cu siguranta ve-ti ajunge acolo unde visati.
Si inca ceva....asta pentru fete in special: respectati-va si nu va vindeti chiar pentru orice cafea oferita de un nene cu portofel gros.

                                  

ps: situatile alea scrise sunt total reale.Le-am observat intr-o zi in 2 locuri diferite,unele sunt preluate de la "cunoscuti"

Va ofer si un bonus. Intrti la  margantzovka  are si ea o postare tare fine cam pe la aceeasi tema )))

Tot aproximativ pe aici si   fashion in my eyes   sexy woman  curva moderna


                                                                            pss: un inceput de saptamana cat mai placut!!!

funny video

                      

Zilele mai trecute am vazut o scena asemanatoare )))) ffff funny.Am gasit video asta si sper sa va creeze si voua un picut de buna dispozitie. O duminica cat mai frumoasa.

vineri, 23 septembrie 2011

Schindler’s List



Lista lui Schindler, o capodoperă cinematografică,regia Steven Spielberg câştigătoare a 7 premii Oscar, inclusiv pentru cel mai bun film şi cel mai bun regizor, a cucerit atât criticii de artă cât şi publicul. 
Filmul prezintă o poveste adevărată a enigmaticului Oskar Schindler, membru al Partidului Nazist, un afemeiat şi un profitor, dar care reuşeşte să salveze vieţile a mai bine de 1100 de evrei în timpul Holocastului. Filmul este o mărturie emoţionantă despre ororile războiului şi despre alterarea caracterelor umane în timp de război. Războiul este placa turnantă în jurul căreia se desfăşoară acţiunea şi intriga filmului, reprezentând o cale de mântuire pentru unii şi condamnare pentru alţii.
Daca nu l-ati vazut inca, aveti toate motivele sa-l vizionati!!!


Lista mea de recomandari cinematografice continua.Azi va prezint un film fenomenal.Poate in ziua de azi multe filme au asa calitativ,dar credeti-ma e pur si simplu fantastic.E unul dintre cele mai bune filme ale omenirii,deoarece spune in esenta o particica din povestea noastra.E un film care poate fi privit la orice varsta, si de fiecare data vei mai gasi in ele ceva fenomenal. 


O adevarata lectie a istoriei de toleranta,mila,ajutor care tare ar mai prinde bine s-o "invatam". Daca aveti 195 minute libere (daca nu faceti-le) priviti-l.Personal consider ca toti,absolut toti au o obligatie morala de a-l viziona cel putin odata.


 Foto 2 Schindler's ListFoto 3 Schindler's ListFoto 6 Schindler's ListFoto 9 Schindler's ListFoto 28 Schindler's ListFoto 29 Schindler's ListFoto 27 Schindler's List
inspired by www.cinemagia.ro

miercuri, 21 septembrie 2011

duminică, 18 septembrie 2011

porcelain life

Stau...Beau o cafea.Mirosul ei ma imbata,ma face sa ma simt "plina".Imi place ca simt vantul.E inca placut si moale, degraba nu va mai fi asa.
Lumea e grabita.Trecatorii trec pe langa terasa si nici nu ne observa,altii ne observa si ne invideeaza: "Uita-te la ei, ce griji au...iata noi cate probleme avem....". La masa alaturata - un grup de prieteni galagiosi.Vorbesc despre tot si nimic,beau destul de mult pentru ora aceasta sa zicem matinala. Mai departe stau 2 prietene.  Vreau sa agate pe cineva. Fiecare miscare este controlata,ochii cauta o tinta potrivita... Mhhh inca nu au succes...


In fata mea sta Ea.E superba. Emana o energie unica care te face s-o admiri din prima. Se vede ca lumea o invideaza. Chelnerita care i-a adus un expresso o priveste cu un fel de ura...De ce? E imbracata colorat si se uita permanent la ceas.E in asteptare...


Dupa o ora de asteptare se apropie El,cauza asteptarii atat de indelungate. E un tip bine facut,brunet,cu o privire profunda care te dezbraca din prima. Dupa hainele de firma si masina cu care a ajuns se vede ca o duce "binisor" ))) cu finantele. Fetele alea doua se agita. Incearca sa-i atraga atentia.El joaca un pic cu ele si o saruta pe Ea... mhh ce deziluzie pentru ele :D. El o adora,se citeste din priviri.O priveste atent,cu caldura si incearca sa o faca sa zambeasca.Perechea ideala...Toti in jur ii admira, ii urasc,ii invideaza...dar ii privesc.Vorbesc ceva si se ridica incet si pleaca.

In urma lor toti ii comenteaza si ar da orice sa fie in locul lor.

Mhh dar cine stie cum e viata lor.De ce lumea e fascinata de fata de portelan a vietii ei? De ce sa nu pretuiesti ce ai tu si sa nu mai cobeste in viata "ideala" a celorlati? De ce sa nu-ti faci viata ta ideala, da sa nu visezi cand o sa-ti cada din pod ceva?

Nu invidiati ce ia ce nu stiti.Cine va garanteaza ca viata lor e asa cum voi o vedeti.Poate hainele, banii, frumusetea, prietenul ... Ei pe care tu le vrei nu sunt cheia spre fericire.Poate cel care are ceea ce crezi tu ca te-ar face fericita nu-i atat de multumit de viata lui...Hai sa descoperim ce avem frumos si bun in noi si sa traim bucurandu-ne de viata da nu cautand mereu sa "cumperi" alta!

ps: Fata din povestea de mai sus e orfana.Mama ia murit de mica,tata cu o saptamana inainte de aceea intalnire.Ei plecau la cimitir.Povestea e reala.

sâmbătă, 17 septembrie 2011

Walking On Fire

                          

Azi am energie nebuna...Chiar daca noaptea trecuta a fost epuizant de frumos si am dormit doar 4 ore... tntz tntz tntz. Piesa asta ma inebuneste de cand a aparut pe piata muzicala. V-o las si voua, nici nu stiti poate va inspira ))). Weekend super placut,dragii mei!

marți, 13 septembrie 2011

questions/answers

                        

Nu ca ar face toti, nu ca as vrea sa fiu "in rand cu lumea", nu ca as avea un scop ascuns sau nu stiu ce interes...Pur si simplu mi-a venit cu un minut in urma ideea aceasta.Vreau sa vad ce si cum intreaba lumea.


Deci asta e o sesiune de intrebari/raspunsuri... Intrebati ce ati vrea sa stiti despre mine,despre blog, viata, viziuni... macar si de vremea de afara.

                                                                                                                       Have fun (i and all you)



luni, 12 septembrie 2011

femei celebre 4

                                                  
                                                          Audrey Hepburn
Poate numele ei unora nu le spune nimic,insa cu siguranta toti au vazut aceasta fizionomie. O fiinta miniona, feminina, stilata, dar sigura pe sine si puternica. A cochetat cu baletul in adolescenta,insa actoria a facut-o faimoasa. S-a remarcat printr-un stil personal fenomenal. A indraznit sa poarte frizuri scurte si pantaloni,sa fie feminina si perseverenta concomentent.Elementele vestimentare preferate: esarfa, perlele, pantalonii capri, camasa alba, balerinii si little black dress (rochia neagra de la Givenchy  special creata pentru ea e semnificativa).


                                                  
                                                      Regina Elisabeta a II-a
Regina Marei Britanie timp de 58 de ani. O femei (intai de toate) care fascineaza prin stil si eleganta (nu doar din cauza pozitiei sociale pe care o are).Regina are un spirit destul de conservator,ii place sa-si respecte obiceiurile si tabieturile,insa poate foarte usor sa se adapteze schimbarilor benefice societatii. Elisabeta e un exemplu de sobrietate si longevitate.



                                                    
                                                            Coco Chanel
Dupa mine ea e femeia nr.1 a tuturor timpurilor. Ea ne-a eliberat de teroarea corsetelor si fustelor infoiete, ne-a invatat ca putem purta geanta pe umar, ca putem purta bijuterii supradimensionale, ca un parfum bun se afla intr-o sticluta simpla. Tot ea a introdus moda unisex si ne-a imbracat in pantaloni. Coco Chanel ne-a invatat ca eleganta se combina foarte bine cu simplitatea si comoditatea...Dar cel mai important e ca le-a aratat femeilor ca poti reusi in viata neavind o frumusete de invidiat...

femei celebre                               femei celebre 2                                     femei celebre 3

sâmbătă, 10 septembrie 2011

fashion in my eyes

                    

Da fetele mele (si eventual si baieti) azi vorbim despre moda,stil,frumusete...Felicitarile mele intarziate cu Ziua Internationala a Frumusetei (a fost ieri dar oboseala m-a impedicat sa apar pe aici).

Nu va spun ce tendinte sunt toamna aceasta,ce si cum sa asortati sau nu mai stiu eu ce alte informatii care le gasiti la o distanta de un click pe Google...eu vreau sa vorbesc mai mult de interpretarea modei.


Nu ca am facut eu nustiu ce mare descoperire,dat tot mai des fara sa imi propun observ cum tinerele (in special!) tind sa poarte ceva "de firma" vazut prin nustiu ce revista sau serial.Si cum unele din hainele acele costa o mica avere prefera sa aleaga o varianta mai apropiata:  "fake-urile"....De ce ? De ce trebuie neaparat sa porti o geanta ca aia sau un maiou ca alalalt.Ce castigi in afara de cateva sosoteli hazlii pe la spate... Pe cine impresionezi: pe colegii de a 7 care nu au habar cei aia "firma" sau pe acei care inteleg si rad pe seama ta sau pur si simplu te ignora."Firma" e un stil de viata,statut si nu oricine ar trebui sa aiba "acces" la aceasta clasa.

Mhhh mai e si alta problema,dar asta se refera la alea "fite"... care nu inteleg nici o boaba in moda, calitate si se dau mare experte.Personal am avut ocazia de a discuta cu "una". Vorbeam de gentile Birkin de la Hermes (cele mai scumpe genti din lume ,la moment). Mie chiar imi plac la nebunie ca disign, dar never nu as da asa bani...In fine..Eu mentionez ceva de ele si ii arat o poza,da ea "experta": fuuu parca sunt de la piata.Eu ii explic cei cu firma aceasta si cat costa o geanta (vreo 30000-60000 $) si ea momentan: sunt foarte finute si cu mult gust ))))))....Si situatii de astea am o sumedenie...

De ce sa desconsideri o haine no name doar ca nu are un brand renumit  in spate.Adesea sunt lucruri foarte bune si la un pret mult mai rational.

Brandurile sunt ca un pasaport in "elita",dar ca sa ajungi la ea mai nevoie si de bilet!
Fiti,dragile mele rataionale si sincere. Nu tot ce poarta o eticheta "sonora" e ceva frumos si ceva care ti se potriveste.Apreciati frumusetia adevarata si fiti sincere...Purtati ce va place si ce va sta...Fiti voi insusi.

Video e la tema,dar nu l-am pus anume pentru aceasta,imi place idee din el...

Imi beau ceaiul in liniste.Visez la ceva cu ochii deschisi si mor de oboseala...
                           

miercuri, 7 septembrie 2011

about what i like 10

Ce ne poate creea o mai buna dispozitie decat lucrurile care ne plac cu adevarat!

64.Bratarile mari in special cele cu tenta naturala: lemn,pietre... Din antichitate femeile purtau bratari supradimensionale ca simbol a puterii si farmecului.Semnificatia si utilitatea nu si-au pierdut-o pana astazi.Ele sunt foarte binevenite atat la tinute casual cat si pentru cele mai elegante (pe care de altfel le mai dinamizeaza). Anul asta sunt la mare cautare cele din imitatie de lemn.Nu ratati sa achizitionati o piesa ;)


65.Filmele retro mhhh sincer as prefera la sigur vizionarea unui film retro in schimbul la "unei incercari" in cinematografie contemporana.In ultimul timp nu prea sunt filme "bune"! care dupa ce l-ai privi ai avea la ce sa te gandesti.Toate sunt standart si toti alearga numai dupa o mai buna publicitate.Filmele retro nu au fost supuse notiunii de "marketing".Ele erau create ca adevarata opere de arta: muzica, dans, haine haute couture,actrite talentate si mesaj!... cel mai important mesaj.O recomandare din partea "casei" ))) Scent of a Woman ("Parfum de femeie", nu e chiar cel mai vechi da cu siguranta merita).


66.Combinatia alb-negru desi multi le numesc "non culori" si le considera plictisitoare,uzuale si inca si mai multi le asociaza cu uniforma scolara sau de serviciu, nu e asa.Combinatiile alb-negru in primul rand sunt fff elegante,merg oricui si pot fi extrem de sexy daca alcatuiesti o tinuta inedita. Acest aranjament e cel mai reprezentativ pentru Casa de Moda "Chanel" care are mii de admiratori in lumea intreaga in decursul deceniilor intregi.De asemenea astfel de tinute sunt usor de accesorizat cu o "pata de culoare": o esarfa, geanta, centura.... mai viu colorat. Fiti indraznete si stilate,dragile mele!


67.Gentile maxi sunt fata,deci am nevoie de o sumedenie de chestii cu mine, deci am nevoie de o geanta mare :p.Hey nu numai din motivul asta imi plac...imi plac fiindca imi plac si nu cred ca am o explicatie anume )))


68.Vanilia mmm dragostea mea pe toata viata...E fenomenal cum putina aroma de vanilie ma poate face fericita. O ador! si prefer tot ce o include: inghetata de vanilie,pudra de corp, parfum, copturi....Imi da o senzatie de liniste profunda si relexare. Imi place,fiindca o simt dulce si calda si mii bine...Pacat ca unii fac excces si ii strica astfel toata splendoarea."Esentele tari trebuie pastrate in sticlute mici" - fraza aceasta in cazul acesta trebuie preluata ca atare...



69.Esarfe multe,colorate,lungi,mici,simple,cu printuri...nu ma pot dezice de ele.Nu as refuza niciodata sa cumpar o esarfa (chiar daca nu ajung sa le port pe toate).Imi place sa le am si mai ales sa le cumpar sau primesc.Creeaza ele o senzatie aparte ;).Si cu siguranta sunt un accesoriu indinspensabil care pot face si din cea mai simpla tinuta una extrem de atragatoare.


70.Citatele poate ati observat poate nu: ador sa pun citate pe blog.Imi plac de aia ca in putine cuvinte extprima o sumedenie de idei (ceea ce eu nu prea pot face...vorbesc prea mult :D).Imi imi plac citatele speciale,simple dar care releva adevarurile mele,anume ale mele.Astea imi plac,astea sunt mai aproape de mine si astea va le ofer si voua.
                                        
                                                                                                                        Dar voua ce va place?


about what i like                     about what i like 4                    about what i like 7
about what i like 2                  about what i like 5                    about what i like 8
about what i like 3                  about what i like 6                    about what i like 9