joi, 5 ianuarie 2012

How to Steal a Million

Cineva m-a intrebat de ce prezint doar filme vechi. Pai astea mai "noi" consider ca au destul PR si sincer cred ca anume filme de astea "vechi" (defapt nemuritoare, dar ma rog unii asa le zic ) merita sa fie vizionate mai des ;)

E o super comedie romantica cu multe elemente clasice. Sincer, dupa mine e un film simbol in care dragostea si binele triumfa. Abunda in elemente de comedie care si pe cel mai pesimist om il face sa rada in hohote. Un film de 45 de ani (1966) care cucereste orice varsta, iar asa ca tips pentru fete: Audrey Hepburn e fantastica si ca de obicei fff fashion.

Poze Cum sa furi un milion - How to Steal a Million Poze Cum sa furi un milion - How to Steal a Million Poze Cum sa furi un milion - How to Steal a Million Poze Cum sa furi un milion - How to Steal a Million Poze Cum sa furi un milion - How to Steal a Million Poze Cum sa furi un milion - How to Steal a Million

Scurta descriere:

Actiunea se petrece in Parisul anilor '60, unde un faimos colectionar de arta, Charles Bonnet, isi imprumuta cea mai faimoasa piesa a colectie sale unui prestigios muzeu din Paris, fara a banui ca acest lucru i-ar putea fi fatal, deoarece pe langa a colectiona opere de arta el mai are o mare pasiune in viata si anume de a falsifica faimoase opere de arta... In incercarea de a-si salva tatal de la dezastru, Nicole, fiica lui, intentioneaza sa fure statuia inainte ca aceasta sa fie testata. Pentru acest lucru ea apeleaza la serviciile spargatorului profesionist Simon Demott ...dar lucrurile se complica...rezultatul, o comedie romantica de foarte mult bun gust.




inspired by cinemarx.ro

3 comentarii:

  1. mmm..., m-a intrigat descrierea)
    O sa-l privesc!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ella, tu niciodata nu ai avut gusturi rele!

    RăspundețiȘtergere
  3. Intradevar, nu ai gusturi rele la filme :) . Am vazut filmul mai demult si a fost foarte tare . Avand in vedere blogul tau, nu pot sa-ti zic altceva decat ca este minunat . Bravo , tine-o tot asa si poate ,,rasfoiesti'' un pic si blogul meu :)

    RăspundețiȘtergere