miercuri, 28 decembrie 2011

Vand iluzii


Ne place sa creem pereti de oglinda in care se reflecta dorintele noastre si se ascunde realitatea si apoi ne plangem ca ele nu arata adevarul... Ciudati suntem vrem sa vedem adevarul, sa nu fim mintiti, dar acest "adevar" sa fie cum vrem noi sa fie...
                                                  
Ne place sa fim mintiti frumos, sa traim printre iluzii oricat am nega lucru acesta. Ne place sa credem ca suntem iubiti, ca suntem mai buni, ca contam, ca suntem deosebiti de cei ce trec pe strada... 
Sunt vanzator de iluzii, de deformari de realitate. Sunt omul care poate sa-ti spuna ceea ce vrei sa auzi, sa te fac sa vezi ceea ce vrei tu, sa te fac sa crezi ca cred cum tu crezi...dar daca vrei asta lasa-ma sa o fac si nu ma acuza... Eu iti vand ceea ce vrei, nu-ti place....nu lua.
Nu mint, nici pe departe...
                                                   
Pentru cei ce te vad dincolo de aparente, pentru cei ce inteleg mai mult decat se vede, pentru cei ce tac dar spun multe...cuvintele sunt bancnote marunte...Nu-i cumperi cu asa valuta!
Vand iluzii ... Incearca sa intelegi daca chiar ai nevoie de ele, pentru ca creeaza dependenta... nu de alta dar sa nu te plangi mai apoi ca nu ai nevoie de ele si ca te deranjeaza, fiindca nu se supun returnarii...

4 comentarii:

  1. Oamenii prefera sa aleaga cu totul altceva doar adevarul nu . Oamenii vor sa fie laudati tot timpul ...(fara sa generalizez) .
    Vasile Ghica spunea : ,,Imi atribui singur virtuti iar altora le atribui doar defecte" .Cred ca aceasta ,,tema de meditatie" ar trebui sa o citeasca toti si sa mediteze la aceste spuse .
    Imi place foarte mult articolul . Felicitari !!!
    Tot prin aceasta ocazie iti urez de pe-acum un an nou cat mai mult , sanatate si fie ca noul an sa-ti indeplineasca toate dorintele . LA MULTI ANI !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. acceptam si oferim iluzii caci asa ne-am invatat noi oamenii...trist, dar adevarat !

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce profund...M-a pus pe ganduri, cum rar se intimpla dupa ce citesc un blog...Bravo ! Bravo ! Bravo !

    PS: Sarbatori fericite !

    RăspundețiȘtergere