miercuri, 29 iunie 2011

A Walk to Remember


                                  
                                                                                                                                           vezi marit

   Inca o recomandare din partea mea))). Filmul data l-am vazut de mai multe si de fiecare data mai descopar ceva si inca ceva. E o lectie despre dragostea in forma ei pura, de aceea la care toti visam. Iti arata ce semnifica dragostea adevarata: sa fii alaturi de cel iubit la bine si la rau; sa iubesti fara a te gandi la consecite,la ziua de maine,la ce cred ceilalti despre voi doi.E realist, e despre ce putem intalnim noi zi de zi. 

   Mi-a placut la nebunie partea aia cu a fi in acelasi timp in doua locuri diferite...foarte original... Poate intr-o zi o voi pune si eu in aplicare ))). Vizionare placuta!

Scurta descriere:
   Landon si prietenii lui sunt cei mai cool baieti dintr-un liceu din Beaufort. Jamie e opusul lor, nimic nu pare cool la ea. E fiica preotului si poarta haine largi, care ii ascund formele. Cand o farsa a lui Landon se termina prost, directorul liceului il obliga sa joace in piesa scolii, activitate in care e implicata si Jamie. Petrecand tot mai mult timp alaturi de ea, baiatul descopera dupa un timp... ca s-a indragostit! Landon este nevoit sa renunte la prietenii sai pentru a-si petrece timpul cu Jamie , el incercand sa-i implineasca toate visurile fetei.


                              

inspired by cinemarx.ro

Un comentariu: