marți, 2 august 2011

femei celebre 2

                                                  
                                                         Sophia Loren
Actrita de origine italiana inzestrata cu un talent aparte care a devenit un sex simbol international. Frumoasa si extrem de talentata,Sophia, e cea mai autentica carte de vizita a Italiei pentru intreaga lume.Ea e exemplu perfect cum dintr-o copila slaba si bolnavicioasa s-a nascut "o lebada" admirata de o lume intreaga ;)


                                                  
                                                           Mother Teresa
"In viata asta nu putem face lucruri marete. Putem face doar lucruri marunte cu enorma dragoste."

Maica Tereza este una din figurile reprezentative ale sec XX.Timp de 45 de ani a ingrijit saraci, orfani, bolnavi, muribunzi.A fost printre primele persoane care nu doar a promovat notiunea de "caritabilitate", dar si a practicat-o pe larg.Maica Tereza a primit in 1979 premiul Nobel pentru Pace, iar in 1996 distinctia  de cetatean de onoare a SUA. Ea ne-a invatat pe toti sa fim mai buni si cu mai multa initiativa.


                                                  
                                                                 Madonna
Supranumita "Regina muzicii pop",Madonna, este una din cele mai cunoscute personalitati ale pietii muzicale mondiale. Ea a cochetat si cu actoria si mai recent a scris cateva cartulii pentru cei mici, insa succesul mondial a fost adus anume de muzica promovata (timp de 28 de ani).Madonna a unit toate generatiile si popoarele sub o singura egida "arta." 


Un comentariu: