sâmbătă, 27 august 2011

femei celebre 3


                                                  
                                                         Marilyn Monroe
Cu siguranta este cel mai celebru star cinematografic, sex simbol si diva pop al secolului XX. Prin ce a marcat ea lumea: prin frumusete, bucurie, dezinvolta si un entuziasm nebun de a trai viata pana la limete ei. Marilyn ne-a invatat pe toate, noi, sa ne punem in valoare frumusetea si sexualitatea si sa ne simtim  atragatoare in orice situatie.

                                     

                                                
                                                           Margaret Thatcher
Prima femei premier din Europa, cel mai lung mandat din premier din Marea Britanie in sec XX, "doamna de fier"...Una din cele mai importante figuri ale politicii Marii Britanii din toate timpurile. Margaret a demonstrat ca o femeie poate schimba cursul istoriei,ca poate actiona si lucra ca si alte sute de barbati, care si-a cucerit locul bine meritat in istorie.


                                                  
                                                                Mata Hari
Cine e ea? Frivola, sexy, dezinvolta, hotarata, extravaganta si .... spioana. Mata Hari e cea mai cunoscuta femeie-spioana. A facut spionaj in I Razboi Mondial in favoarea germanilor, practicand dans oriental. O femeie care a combinat excelent frumusetea si sexualitatea cu inteligenta si perspicacitatea.

3 comentarii: