vineri, 16 decembrie 2011

about what i like 13

Deoarece se apropie Craciunul aceasta este o editie cu mai multe lucruri caracteristice acestei perioade :)

86. Mandarine sunt o sursa puternica de vitamine. Imi place mai mult mirosul. Sunt fascinata, imi da o senzatie de bine, comfort si relaxare. Eu personal le gasesc o multipla utilizare: coaja adesea o folosesc pentru baia cu aburi a picioarelor si mainelor, fiindca deschide bine porii, iar uleiul din ea o hidrateaza. Sucul stors se poate utiliza sub forma de masca. Desi astazi le intalnim practic in fiecare casa, in antichitate doar regii aveau privilegiul de a le consuma... deci o lada de mandarine si va simtiti imediat rege/regina :P


87. Jazz-ul pur si simplul il ador. Ma bucur ca astazi tot mai multe localuri "il utilizeaza" si chiar primesc o placere imensa in asa gen de spatii. E linistita si meditativa si ma face sa ma transfer intr-o alta perioada, extrem de diferita de haosul modern. Daca nu ati incercat-o sau nu va place inseamna ca trebuie sa mai incercati odata :d


88. Caii sunt simbol al puterii si aristrocratiei. Ii iubesc la nebunie pentru ca ii vad ca animale extrem de inteligente si calme. Una din  dorintele mele care trebuie realizata in viata asta e sa fac hipism, asa pentru mine...sper ca intr-o zi ma voi apuca.


89. Cultura Japoneza e fascinanta. E incredibil cum o natiune stie a se conserva de-a lungul timpului si de a se pastra individuala intr-o epoca a globalizarii. E o civilizatie impunatioare in ce priveste arte martiale, filosofie, culinarie  si literatura. Insa eu personal admir fermitatea si puterea de autocontrol a reprezentantilor acestei tari.


90. Craciunul atmosfera, emotii, caldura... Superba sarbatoare care ne face sa fim mai buni, mai calzi, mai atenti. Febra nebuna a cumparaturilor, alegerea celor mai potrivite cadouri pentru cei dragi, miros de brad, cei dragi aproape... Ce poate fi mai frumos. Eu personal il astept pe Mosu )))) care sper sa-mi aduca ceva dragut... offf daca cineva a inventat aceasta sarbatoare atunci merita titlul de "cel mai bun inventator".


91. Bradul  si cum altfel decat cu brad la Craciun. Anume aceasta mireasma face sa dam Craciunul un miros anume. E fantastic cum copii gasesc cadouri sub brad, danseaza in jurul lui. Personal nu mai am parte de aceste bucurii inocente, dar in schimb nimic nu ma impedica sa ma bucur de impodobirea lui :D


92. Handmade-ul pur si simplu ador lucrurile facute de mana cu conditia sa fie cu gust. Pentru mine e fff important sa simt energia celor care au realizat aceste lucruri si sa nu fie doar ceva mecanic. In plus originalitatea e cel mai bun cuvant pentru a le caracteriza. Acum e momentul perfect pentru a alege o bijuterie, felicitare sau lumanare handmade. Mult succes la ales.


93.Voluntariatul spuneam mai sus ca acum (si nu doar acum) trebuie sa incerc sa fim mai buni. Personal fac si am facut voluntariat si stiu ce inseamna a aduce pe gratis bucurii. De fapt pentru mine voluntariatul e mai mult o munca a carei salariu e implinirea, realizarea, afirmarea si definirea noatra ca oameni. Va recomand tuturor!


about what i like               about what i like 4            about what i like 7        about what ii like 10
about what i like 2            about what i like 5            about what i like 8        about what i like 11
about what i like 3            about what i like 6            about what i like 9        about what i like 12

2 comentarii:

  1. :D caii si jazz-ul imi plac si mieee:D

    RăspundețiȘtergere
  2. prefer clemantinele :) ...mmm...cultura japoneza...o ador...Craciunul , bradul si handmade-ul la fel fac parte din lista mea de chestii favorite :)

    RăspundețiȘtergere