vineri, 3 iunie 2011

about what i like 6


Mie imi plac multe lucruri din lumea aceasta asa ca lista mea e luuuuuunga ))

36.Vinul sec si in special cel rosu.Cand am nevoie sa ma simt 
bine sau cand pur si simplu ma simt bine )) imi place sa savurez un pahar de vin.Imi plac vinurile cu aroma intensa,cu un buchet bogat si o companie placuta in care sa-l savurez...


37.Acadele ele sunt simbol al copilarii mele.Imi plac cele colorate(nu-mi amintiti de coloranti si nustiu ce :d ).Nu sunt cu nimic speciale,ba chiar cedeaza in fata unor alte dulciuri,dar imi plac si imi provoaca bucurie de fiecare data cand am parte de una.


38.Tusul negru as putea renunta la orice alt component al trusei de make-up,dar numai nu la tus.Imi place,poate de aia ca eu atrag cel mai mult atentie la ochii oamenilor,fiindca cred ca reflecta adevarata consistenta a sufletului,mintii,caracterului si poate prefer ca si ochii mei sa fie accentuati...Nustiu de ce,stiu ca imi place ))


39.Ciresele uuuuu a venit vara,deci ma pot bucura din plin de ele.Nu ma pot abtine niciodata sa nu le gust.Cred ca acum in sezon consum kilograme intregi de dimineata pana seara.Imi place mult sa le culeg singura si apoi sa le mananc cu pofta...Mrr cred ca toata lumea asociaza bucuria vietii,caldura verii anume cu aceste fructe :)


40.Punctualitatea in post-urile anterioare spuneam despre faptul ca eu "nu pot" intarzia.Eu aproape niciodata nu intarzii si de aceea prefer ca si ceilalti sa fie la timp.Eu cred ca e lipsit de politete sa faci pe cineva sa te astepte (excludem situatile cand trebuie sa intarziem :d ).dupa mine,punctualitatea e o dovada a educatie,a responsabilitatii si a respectului fata de persoana cu care urmeaza sa te intalnesti.Timpul in ziua de azi e cel mai valoros lucru si trebuie sa-l ghestionam corect ;)


41.Mazarea oiii cred ca am saturat deja toata lume cu aceasta "preferinta" a mea :d.Nustiu de unde si pana unde,dar eu consum cantitati gigantice si sincer nu exagerez.Iarna in fiecare zi obligatoriu consum o salata care contine mazare conservata,acum o gasesc proaspata in vanzare si sunt foarte fericita...



42.Muzica nu sunt nicidecum un meloman,nu am o formatie sau un artist preferat.Ce ascut?...tot ce-mi place.Muzica pe care o prefer e dictata de starea mea de spirit.De cele mai multe ori ascult ce altii de regula nu prea asculta,nu ma dau in vant dupa muzica comerciala.Ador piesele cu sens,linistite,imi place pianul si jazz-ul.




6 comentarii:

  1. Esti foarte rafinata.Imi plac mult gusturile tale.M-am mirat foarte mult ca iti place si tie mazarea,pentru ca si eu o ador si sincer nu mai cunoasteam nici o persoana care poate s-o consume in cantitati asa de industriale.

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci mult.Fine faza cu "cantitati asa de industriale" )))

    RăspundețiȘtergere
  3. si mie imi plac acadelele...ciresele..tusul nergu sau albastru inchis...RESPECT persoanele punctuale...si ador muzica :)...deci ai gusturi bbbbuuunnneee :) :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Îmi place vinul demidulce,aşa că suntem un pic diferite. Şi eu sunt total o true nepunctuală,shaame on meee ;D

    RăspundețiȘtergere
  5. tff lasa Jackie ca ai timp sa inveti sa fii punctuala,desi ma idoiesc ))) stii fiecare trebuie sa aiba ceva specific,asta ne face speciale ;)

    RăspundețiȘtergere