duminică, 19 iunie 2011

about what i like 7

43.Curcubeul ce poate fi mai frumos,mai colorat, mai natural... dupa o ploita linistita de vara trece ca o sagetare colorata pe cer si oamenii desi cunosc totul despre cum,de unde,cand se formeaza nu inceteaza sa fie uluiti si incantati de aparitia lui. Curcubeul este unul dintre cele mai venerate fenomene ale naturii in mai toate culturile si popoarele: un mit germanic spune ca curcubeul este vasul in care Divinitatea a folosit-o atunci cand a colorat penajul pasarilor, pentru groelandezi curcubeul este tivul hainei divinitatii iar incasii credeau despre curcube ca era un dar de la Zeul Soare...Eu il ador si de fiecare data cand am ocazia il admir cu cea mai mare placere :)

44.Linistea uneori tumultul vietii de zi cu zi m-a oboseste si am nevoie de liniste pentru a gandi sau pur si simplu pentru a ma odihni.Imi place linistea pentru ca am posibilitatea de a-mi asculta gandurile,de ale ordona,de ale intelege.Cred ca fiecare are nevoie de o perioada de respiro...


45.Dantela finuta,simbol al feminitatii,care denota finete,gingasie,rafinament.Imi plac extrem de mult nu doar hainele decorate cu un astfel de accesoriu,ci si ciorapenii,umbrelutele,cutiile de bijuteri,basmale,lengerie,manusele...Dantela ofera asa un aer misterios,de epoca care de multe ori ne e atat de necesar...


46.Catifeaua mrr e moale si placuta.Imi place mai mult senzatie pe care ti-o ofera la atingere,dacat aspectul si orice lucru din catifea ma cucereste imediat :)).In viitorul apropiat planific sa-mi achizitionez o rochie din catifea,demult o doresc, dar pana ce nu am facut-o.

47.Inelele supradimensionate ce frumoase sunt!Asa imi place tendinta aceasta de acum: toata le poarta si chiar ma bucur :).Din toate timpurile le-am admirat si mi-am dorit cat mai multe si cat mai colorate,iar acum imensa gama de pe piata imi poate satisface aceasta dorinta.Imi plac mult cele cu pietre naturale,pentru ca sunt veritabile si fff frumoase.


48.Argintiul cred ca toti cunoscuti mei stiu ca eu am o fobie generala pentru tot cei auriu.Sincer nustiu de unde pana unde,dar nu-mi place tot cei auriu si sunt rariseme cazurile cand pot admira cu placere ceva in aceasta nuanta.Eu bijuteriile le prefer in argintiu.Poate pentru unii pare aceasta culoare mai putin nobila sau nustiu cum dar mie imi place,fiindca e placuta si descreta.Nemaivorbind ca aurul alb,atat de des utilizat e o alternativa destul de buna ))


49.Fluturii colorati,multi,catifelati,draguti...oare cine poate sa nu-i admire.Sincer de cate ori am ocazia sa admir in realitate,pe poze,video imi apare buna-dispozitie si un fel de dragalasenie in suflet.


  

                                                                                                                     Voua ce va place?


about what i like            about what i like 3           about what i like 5
about what i like 2         about what i like 4           about what i like 6



8 comentarii:

  1. si eu iubesc inelele supradimensionale si dantela :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoase gusturi. Nici mie nu-mi place foarte mult aurul galben. Fluturii ii ador, sunt superbi.

    RăspundețiȘtergere
  3. Choices are very nice and pleasant, I suggest you leave another

    click aurora borealis

    Beautiful hats true!

    RăspundețiȘtergere
  4. frumoasă postare :)Te citesc de ceva vreme și mereu mi-a plăcut cum scrii.

    P.S. Ai ceva la mine pe blog :D

    RăspundețiȘtergere
  5. merci mult... hey hey oameni am primit un premiu de la WaterDrop...i'm happy ths ))

    RăspundețiȘtergere
  6. 44 is most desirable thing. Beautiful options you have.

    RăspundețiȘtergere
  7. yep dear...thank you a lot for following me

    RăspundețiȘtergere
  8. ah...chiar zilele trecute cind citeam afara...nustiu cum dar mi-a aparut un curcubeu pe carte...posibil din cauza ochelarilor(de vedere) si a soarelui...:)...mmm...dantela...o ador..in special pe rochite sau lenjerie...e asa de atragator si fin....si fluturasii astia adorabili...:)

    RăspundețiȘtergere