miercuri, 2 noiembrie 2011

about what i like 12

78. Copii mici dupa mine ei sunt cea mai mare minune a vietii. Imi place sa-i analizez si sa le desenez un viitor imaginar cu mintea mea. Eu consider ca in ochii unui copil il poti vedea pe omul de peste 20 de ani. Eu intradevar cred ca  omul putin ce poate schimba in felul sau de a fi: fie el e bun,destept si ingenios de mic fie ca nu. Copii sunt sinceri, au lumea lor in care cred cu adevarat, nu ca altii de 20 de ani care se uita prin parti dupa aprobari. Sunt seriosi si veseli, simpli si complicati... Ii ador. Eu nu am un frate sau sora mica pe care as putea "experimenta" toate gandurile astea, dar am un copil pe care cu adevart il iubesc la nebunie si in ochii caruia vad un viitor luminos. Cel mai iubit al meu mic pamantean e Bogdan (pe care il imprumut virtual de la my Lore, sper sa nu se supere)

79. Interjectiile pff cred ca ati observat cu totii ca ele apar mai tot timpul in comentariile sau postarile mele. Nu stiu de unde a aparut, dar mie mi se par binevenite fiindca in lumea asta virtuala mi-e foarte usor sa exprim foarte clar reactia sau starea mea actuala de spirit.


80. Par ondulat parul meu e drept si fragil. Nu as dori sa fie altfel, dar admir fetele a caror podoaba capilara e ondulata. Mi se par niste persoane speciale si destul de sensibile. Plus ca natural astfel de persoane sunt destul de rare, ca de altfel si roscatele ceea ce le face putin mai deosebite. (hey nu m-am referit la buclele pline de fixativ)

81. Pernutele mici le am prin toata casa ))) Sunt extrem de comode si fac ca sa ma simt bine oriunde as sta: pe podia, canapea, scaun ...Cand dorm tot prefer sa am o pernuta mica alaturea pe care o tin ghemuita toata noaptea :P. De asemenea pot face mult mai comfortabile calatoriile lungi.

82. Agenta (sau orice tip de planificator) imi place sa fiu organizata si punctuala insa de felul meu nu ma prea impac cu organizarea, asa ca o agenda in care am toate activitatile punctate imi e de mare ajutor. Personal am mai multe tipuri de agenta: una traditioanala, una electronica in laptop si una in telefonul mobil care recunosc ca e foarte comoda. In plus ma ajuta sa nu uit vreo zi de nastere sau eveniment la care trebuie sa fiu prezenta.

83. Incaltamintea cu bot rotund o inventie geniala in ceea ce priveste incaltamintea. Mie personal nu-mi plac alea cu bot patrat ca parca am o caramida in loc de pantof si nici cei cu bot ascutit pfff ))) (ma refer la extreme desigur). Cea cu botul rotund face sa para piciorul mai mic si mai fin.

84. Strugurii e toamna, deci sunt struguri multi. Sunt un desert extraordinar, sanatos si nutritiv. In struguri se contin multe vitamine si multiminerale care ne ajuta sa fim tinere, frumoase si sanatoase. Strugurii ajuta la prevenirea cancerului, la detoxifiere, la mentinirea elasticitatii pielii, la buna functionare a tractului digestiv.

85. Ochii spuneam mai sus ca ochii spun totul si asa este. Personal primul lucru la care atrag atentia la o persoana sunt ochii. Ei imi spun totul: ce fel de persoana este, despre inteligenta, bunatate, atentie....Imi plac ochii umezi si stralucitori, fiindca pentru mine ei sunt un indice a unui om intregru si interesant.


about what i like               about what i like 4            about what i like 7        about what ii like 10
about what i like 2            about what i like 5            about what i like 8        about what i like 11
about what i like 3            about what i like 6           about what i like 9

7 comentarii:

  1. Da, strugurii, ochii, pernutele, agenda, interjectiile, incaltamintea... ai gusturi foarte sensibile si frumoase:)

    RăspundețiȘtergere
  2. :) si mie imi place incaltamintea cu bot rotund :D:) aaa si parul cret:D:)

    RăspundețiȘtergere
  3. @Coloured Bubbles: mmm merci, draga mea :)

    @C.L.M.: ma bucur ca avem gusturi comune :D

    RăspundețiȘtergere
  4. huu :), am reușit să citesc toate about-urile , foarte interesante...să te ții de genul ăsta de scrieri.

    RăspundețiȘtergere
  5. merci mult :) urmeaza inca 2 ca am promis ca le fac pana ating cifra 100 ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. ... și să te apuci de altele, neapărat ;)

    RăspundețiȘtergere