duminică, 18 septembrie 2011

porcelain life

Stau...Beau o cafea.Mirosul ei ma imbata,ma face sa ma simt "plina".Imi place ca simt vantul.E inca placut si moale, degraba nu va mai fi asa.
Lumea e grabita.Trecatorii trec pe langa terasa si nici nu ne observa,altii ne observa si ne invideeaza: "Uita-te la ei, ce griji au...iata noi cate probleme avem....". La masa alaturata - un grup de prieteni galagiosi.Vorbesc despre tot si nimic,beau destul de mult pentru ora aceasta sa zicem matinala. Mai departe stau 2 prietene.  Vreau sa agate pe cineva. Fiecare miscare este controlata,ochii cauta o tinta potrivita... Mhhh inca nu au succes...


In fata mea sta Ea.E superba. Emana o energie unica care te face s-o admiri din prima. Se vede ca lumea o invideaza. Chelnerita care i-a adus un expresso o priveste cu un fel de ura...De ce? E imbracata colorat si se uita permanent la ceas.E in asteptare...


Dupa o ora de asteptare se apropie El,cauza asteptarii atat de indelungate. E un tip bine facut,brunet,cu o privire profunda care te dezbraca din prima. Dupa hainele de firma si masina cu care a ajuns se vede ca o duce "binisor" ))) cu finantele. Fetele alea doua se agita. Incearca sa-i atraga atentia.El joaca un pic cu ele si o saruta pe Ea... mhh ce deziluzie pentru ele :D. El o adora,se citeste din priviri.O priveste atent,cu caldura si incearca sa o faca sa zambeasca.Perechea ideala...Toti in jur ii admira, ii urasc,ii invideaza...dar ii privesc.Vorbesc ceva si se ridica incet si pleaca.

In urma lor toti ii comenteaza si ar da orice sa fie in locul lor.

Mhh dar cine stie cum e viata lor.De ce lumea e fascinata de fata de portelan a vietii ei? De ce sa nu pretuiesti ce ai tu si sa nu mai cobeste in viata "ideala" a celorlati? De ce sa nu-ti faci viata ta ideala, da sa nu visezi cand o sa-ti cada din pod ceva?

Nu invidiati ce ia ce nu stiti.Cine va garanteaza ca viata lor e asa cum voi o vedeti.Poate hainele, banii, frumusetea, prietenul ... Ei pe care tu le vrei nu sunt cheia spre fericire.Poate cel care are ceea ce crezi tu ca te-ar face fericita nu-i atat de multumit de viata lui...Hai sa descoperim ce avem frumos si bun in noi si sa traim bucurandu-ne de viata da nu cautand mereu sa "cumperi" alta!

ps: Fata din povestea de mai sus e orfana.Mama ia murit de mica,tata cu o saptamana inainte de aceea intalnire.Ei plecau la cimitir.Povestea e reala.

7 comentarii:

  1. M`a atins articolul tau.. E extrem de emotionant.
    Si ai perfecta dreptate, trebuie sa ne concentram pe viata noastra - pe construirea fericirii proprii. Invidia maninca sufletul si ajungi la un moment dat complet gol pe dinauntru !

    RăspundețiȘtergere
  2. I hope you can continue to enjoy the feast that I have described, we are at the end of summer is right to celebrate the swan song of the summer.

    Hello dear

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu sunt impresionata de articolul tau:) mereu ma gandesc cand mai merg pe strada si ma uit in jur...oare ce poveste ascunde fiecare dintre persoanele care ne inconjoara. nimeni nu poate cunoaste cu adevarat sufletul si gandurile unui om. fiecare stie ce are pe suflet. o zi placuta sa ai:***

    RăspundețiȘtergere
  4. Owww.. la Ps.-ul acela nu ma asteptam... e bine ca il are pe EL sa o sprijine.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc fetelor.Sper sa trageti conluziile de rigoare ;)!

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte emotionant. Nici eu nu m-am asteptat la Ps-ul acela. Ai dreptate trebuie sa fim noi insine.

    RăspundețiȘtergere
  7. fericirea de cele mai multe ori o gasim in lucrurile marunte..din jurul nostru..de aceea trebuie sa ne bucuram de orice clipa, de orice persoana care intra in viata noastra)

    RăspundețiȘtergere