duminică, 25 septembrie 2011

snobbish attitude

Un sfarsit de saptamana fff frumos, cel putin la mine.Nu mi prea plac zilele de duminica...se termina atat de repede )))Stau beau ceai (da,ca de obicei :p).Ascult Kiss fm ... si ma doare capul...mhhh asa-s duminicele )))

Mhh e timpul sa discutam si o tema mai de "viata"...Azi m-am gandit sa vorbim despre....mmmm...despre ce voi ati vrea???...Haideti despre snobism.Ceva ganduri referitor la tema asta mi le-am "imprimat" in caietelul meu cu idei zilele astea...Deci sa continuam...

Snobi pentru cei care nu cunosc (cuvantul ca manifestarea cu siguranta ca toti o cunosc) sunt aceea care se dau cu mare aere si tare mai tin cont de "moda" si nu numai ca tin cont,da neaparat ii arata pe "ceilalti" (care nu fac parte din aceasta categorie) cu degetul.Sunt un fel de fitosi cu F mare...

Da nu fac eu o postare sa va dau difinitia din dex...hai mai bine sa va dau eu niste exemple (asa ca la scoala, sa intelegeti mai bine :d ).

Merg pe strada si eu vad:

* o fata  care e moarta de foame, dar care si-a dat ultimii bani pe rochia de firma care acum e la moda


* 2 pustoaice ce au intrat intr-o cafe de fite si nu comanda altceva decat apa cu lamaie (mda la ce bun,dragile mele...eu de exemplu daca ies o fac pentru ca vreau sa fiu cu persoana respectiva,sa vorbesc si eventual sa consum ceva da nu sa stau pe canapeau de la nustiu ce local si sa beau apa lor...dar voi??? )

* un tip cu iphone la care toate fetele intorc capul (de ale de mai sus cu apa), dar care a muncit o vara ca hamal, plus ca acum numai are bani de a pune pe cont asa ca se multumeste cu cei care il suna

* un pusti imbracat la 4 ace (ufff arata bine :D), nu mai iese cu prietenii lui,deoarece aia nu au asa haine, in schimb sta cu niste pampalai care vorbesc a ploaie

* o tipa care si-a cumparat pantofii de sute de euro,dar nu poate sa mearga pe ei


* mai departe merge cineva cu un lant de ala super gros de aur,care l-a cumparat dupa un an de munca "la" Italia


* o fata care si-a facut manichiura in unul din cele mai scumpe saloane,dar acum merge sa vanda rosii la piata


* o domnisoara ce ia pus pe parinti sa ia credit ca sa poate merge la cel mai de fite club de fitness


* un barbat care si-a vandut casa ca sa-si duca amanta (care il crede super bogat) in Dubai (la intoarcere va dormi la prieteni)
* un student care a pus-o pe mama de la tara sa-si vanda animalele de pe langa casa ca sa-i de-a lui bani (el ii cheltuie prin cluburi agatand pitipoance)

* o tipa care ii arunca mamei cu mancarea in fata de aia ca ea de azi inainte mananca "bio" ca asa fac toate colegile

* o pustoaica care alege cel mai ciudat nume de cocktail din meniu (nici nu stie ce e acolo,dar daca "toate" il prefera ea ce sa ramana in urma...)

* cineva fumeaza de se inalbastreste,dar se tine doar asta e tare cool,nu?

* o alta se lauda in gura mare de cate ori si cu cati a facut sex saptamana trecuta


* prietena ei de alaturea sta cu chilotii la vedere sa se observe firma ca nu degeaba a dat atatia bani pe ei )))

* mai departe sta o blonda (fara suparare asa e culoarea de par a fetei) cu o carte, de te apropii si o intrebi ce citeste: iti arata cartea... o intrebi despre ce: iti povesteste prima pagina....si asa va umbla tot anul cu cartea dupa ea (stati fratilor ca a intrat lectura in moda, macar ceva bun)....

Lista poate continua la nesfarsit cu exemple de genul:
- eu acolo nu ma imbrac ca....; 
- eu cu ala sunt fff buna prietena (poate in vise sau Facebook...cam acelasi lucru :d);
- m-au extenuat iesirele in oras (cum sa nu, mai ales daca iesirele inseamna pana la magazin dupa paine);
- eu nu slabesc,eu sunt asa de la natura (da nu mananca 6 zile din 7)
s.a.m.d

Dragii mei un sfat sincer: nu incercati sa pareti nu stiu ce si nu stiu cum.Iubiti ce iubiti,faceti ce faceti, vorbiti la cel mai simplu telefon principalul sa ai cu cine si despre ce,duceti-va in localul preferat cu omul la care tineti, nu mai masurati portmoneul....traiti-va viata voastra!!!
                                                

Personal va spun,tuturor care alearga dupa nustiu ce: fata/baiatul cu bani care il doriti nu o sa se retina mult (daca totusi pui "mana" pe el) langa o/un interesat, telefonul vostru fitos oricum nu va vor face mai frumosi,destepti si nici cu o pozitie sociala mai sus,hainele de firma nu vor ambala manierele proaste si privirea seaca (oricum te vei simti aiurea,pentru ca tu nu iesti de acolo); prin faptul ca-ti renegi familia ca nu e din asa clasa sociala nu-ti vor aduce respectul nimanui....

Nu credeti ca oamenii cu bani sunt niste prosti care asteapta pustoice pe tocuri si fuste scurte (si daca le asteapta, e numai pentru un lucru).


Incercati sa va autodepasiti prin munca,autoeducare si atunci cu siguranta ve-ti ajunge acolo unde visati.
Si inca ceva....asta pentru fete in special: respectati-va si nu va vindeti chiar pentru orice cafea oferita de un nene cu portofel gros.

                                  

ps: situatile alea scrise sunt total reale.Le-am observat intr-o zi in 2 locuri diferite,unele sunt preluate de la "cunoscuti"

Va ofer si un bonus. Intrti la  margantzovka  are si ea o postare tare fine cam pe la aceeasi tema )))

Tot aproximativ pe aici si   fashion in my eyes   sexy woman  curva moderna


                                                                            pss: un inceput de saptamana cat mai placut!!!

13 comentarii:

  1. amuzant...n-ar fi chiar cuvintul potrivit))
    faina publicare!

    RăspundețiȘtergere
  2. The culture and history of Jaisalmer remained intact in all these centuries.

    I wish you a good week, with visits and gifts to me, you're a very sweet girl.

    Hello dear

    RăspundețiȘtergere
  3. Da...sentimentul distructiv de gloata...

    Foarte bun postul!

    RăspundețiȘtergere
  4. la tema: http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/286400_460s.jpg
    nu ma supar de back link:DD

    RăspundețiȘtergere
  5. @Ivo Serentha: thank you my dear ))
    @anastasiapavlovna: multumesc!
    @margantzovka: fff "la" tema...mi-a placut extrem de mult ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. multi pun pret pe valorile materiale in ziua de azi,uitind ca dragostea, respectul,sinceritatea sunt de 1000000000000 de ori mai importante)

    RăspundețiȘtergere
  7. din pacate putin sunt si cei care o fac))

    RăspundețiȘtergere
  8. unii (majoritatea) nu au inteles inca ce e cel mai important in ziua de azi...sa fii tu insuti...ei si daca cuiva nu-i place....?!...- f*** ya:)

    RăspundețiȘtergere
  9. well ce pot eu să spun e că nu toţi cei care au un iphone au lucrat o vară ca hamal pentru el,şi la fel mai multe din exemple sunt oarecum relative. Dar oamenii sunt falşi,ăsta e un adevăr pe care chiar nimeni nu-l poate pune sub discuţie,e penibil ce fac oamenii azi.

    RăspundețiȘtergere
  10. @zsilvia: aha :)

    @shockchat: ufff de si-ar aminti macar din cand in cand de unicitatea si individualitatea lui ;)

    @Morgane: clar ca nu la toti ma refeream.Eu ma refeream la aia care nu mananca sau nu-si cumpara o carte care poate l-ar ajuta intr-un viitor sa gaseasca o profesie buna, da isi sacrifica pana si ultimul banut pentru toale siu nu stiu ce alte "pofturi"

    RăspundețiȘtergere