luni, 12 septembrie 2011

femei celebre 4

                                                  
                                                          Audrey Hepburn
Poate numele ei unora nu le spune nimic,insa cu siguranta toti au vazut aceasta fizionomie. O fiinta miniona, feminina, stilata, dar sigura pe sine si puternica. A cochetat cu baletul in adolescenta,insa actoria a facut-o faimoasa. S-a remarcat printr-un stil personal fenomenal. A indraznit sa poarte frizuri scurte si pantaloni,sa fie feminina si perseverenta concomentent.Elementele vestimentare preferate: esarfa, perlele, pantalonii capri, camasa alba, balerinii si little black dress (rochia neagra de la Givenchy  special creata pentru ea e semnificativa).


                                                  
                                                      Regina Elisabeta a II-a
Regina Marei Britanie timp de 58 de ani. O femei (intai de toate) care fascineaza prin stil si eleganta (nu doar din cauza pozitiei sociale pe care o are).Regina are un spirit destul de conservator,ii place sa-si respecte obiceiurile si tabieturile,insa poate foarte usor sa se adapteze schimbarilor benefice societatii. Elisabeta e un exemplu de sobrietate si longevitate.



                                                    
                                                            Coco Chanel
Dupa mine ea e femeia nr.1 a tuturor timpurilor. Ea ne-a eliberat de teroarea corsetelor si fustelor infoiete, ne-a invatat ca putem purta geanta pe umar, ca putem purta bijuterii supradimensionale, ca un parfum bun se afla intr-o sticluta simpla. Tot ea a introdus moda unisex si ne-a imbracat in pantaloni. Coco Chanel ne-a invatat ca eleganta se combina foarte bine cu simplitatea si comoditatea...Dar cel mai important e ca le-a aratat femeilor ca poti reusi in viata neavind o frumusete de invidiat...

femei celebre                               femei celebre 2                                     femei celebre 3

4 comentarii:

  1. Eu mi-as fi dorit sa fi trait intr-o epoca in care fustele infoiate si corsetele erau nelipsite din garderoba unei femei.:)

    RăspundețiȘtergere
  2. @C.L.M.: cu siguranta!

    @Colorful_Balloons: :)

    @fatacareaduceploaia: se vede ca esti fff feminina... eu as prefera doar sa le admir,nu si sa le port ))

    RăspundețiȘtergere