sâmbătă, 23 iulie 2011

femei celebre

   Sunt femeie.Sunt feminista.Sunt de 'ale care cred ca locul femeie nu e la bucatarie sau numai in pat...Femeia poate fi orice si oriunde...Femeia e frumoasa, desteapta, curajoasa, rafinata, rationala, gratioasa, sexy, provocatoare,isteata...Femeia e mama, sora, amanta, prietena, conducator... si toate in acelasi timp )))
   Vreau sa incep un nou ciclu de postari ale  femeilor celebre,care nu au fost doar frumoase, dar si au reusit sa schimbe lumea...



                                                  
                                                       Diana, Prințesă de Wales 
"Printesa inimilor" asa cum au numit-o britanicii,Diana a ramas in istorie prin bunatate, gratie, rafinament si frumusete. A fost una din primele personalitati celebre care a fost fotografiata atingand o persoana infectata cu HIV, schimband astfel esential opinia oamenilor despre persoanele cu aceasta boala (care pe atunci credeau ca se ia prin atingere)si a adus speranta bolnavilor de SIDA din intreaga lume. Deasemenea a luptat impotriva "minelor terestre". Prin gratie si rafinament a unit o lume intreaga...


                                                     
                                                            Elizabeth Taylor
Una din actitele "de altadata". Elizabeth a fost una din cele mai proemenente  figuri de la Hollywood. In afara de prestatia actoriceasca s-a remarcat prin frumusete,fragilitate,o serie impunatoare de bijuterii si....o serie de casatorii (oficial 7). De asemenea ea a fost printre primele vedete care a creat un parfum propriu.


                                                  
                                                         Michelle Obama
Prima doamna a SUA. Michelle este prima Prima Doamna de culoare a SUA.Dna Obama a absolvit facultatea de Drept a Universitatii Harvard. Michelle se remarca prin foarte bun gust,stil si pentru promovarea unui mod de viata sanatos in randul intregii lumi.

4 comentarii:

  1. Splendid initiative, many are women who have marked our age and the more remote.

    I recommend this great woman

    Click Mother Teresa

    RăspundețiȘtergere
  2. Thank you. I wrote about Mother Teresa,in the next posts will appear.

    RăspundețiȘtergere
  3. Jeanne d'Arc, Jacqueline Kennedy, Queen Victoria, Marie Curie, Jane Austen, Grazia Deledda .. and the list goes on forever.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cit sunt de acord cu tine. Femeia nu are un loc anume, femeia are dreptul sa fie oricind oriunde. =)

    RăspundețiȘtergere