duminică, 27 martie 2011

about what i like 2

   Hmm am spus ultima data ca lista mea nu s-a finisat,deci azi am hoatarat s-o continuii :d

9.Culoarea Violet & Ciocolatie(asta e nuanta corecta :d) mda despre violetul meu toata lumea cred ca stie, pentru ca am am "ros" urechele si privirele la toti )),dar noua mea pasiune devin nuantele de cafeniu (si totu' incepuse doar cu o simpla culoare de par :P ) ... pe unde merg ma tot agat de ceva cafeniu...mhh cred ca vine tot de la dragostea mea de dulciuri (blush)

10.Cititul...e una din primele mele pasiuni...Citesc tot cei bun si ce-mi place,nu ce se vinde sau e chic.Am citit de mica,nu pot sa spun ca mult,fiindca niciodata nu citim mult,dar sa zicem ca regulat...Am trecut prin toate genurile pana sa descoper ce imi place.Marturesec ca inca nu am descoperit,deci continuii sa caut.Imi pare rau ca in ultimul timp nu citesc la fel ca inainte ca timpul asta ma omoara,dar promit ca ma revansez.



11.Psihologia.Sincer nu stiu de unde si pana unde m-am "indragostit " eu in psihologie,dar imi place,cred ca este in asta si o chestie genetica.Toti stiu ca voi face Facultatea de Psihologie,nu pentru profesie pentru ca eu sunt viitor economist :d,dar a doua,pentru placerea mea personala si pentru ca cred ca nimanui nui strica un pic de cunostinte despre oameni,nu?...E fascinant sa intelegi ce spune omul,asa fara cuvinte si sa le stii pe toate de la prima sursa.Eu de felul meu sunt foarte sceptica:cred prea putin in ce spun si fac oamenii si poate de aia si atractia asta.Ma face sa fiu sigura...Am mai cochetat eu si cu numerologia,cromoterapia dar toate sunt din acelasi "apa"-psihologia.


12.Pastele.Eu ador sarbatoarea asta.E singura care eu cu o adevarat o simt ca sarbatoare si de care ma bucur la maxim.Inca 4 saptamani si eu sunt fericita :d,Nu stiu de ce,dar asa am observat eu ca imi place:miros de primavara,caldurica,toti oamenii binedispusi,ne facem timp si ne intalnim cu toate persoanele dragi...hmm nerabdatoare...


13.Number 13...despre ce as putea scrie altceva :))...poate pe unii dam i-am inebunit,dar asta e simbolul meu si eu il ador :p.E data mea de nastere si desi multi il considera ghinionist mie imi poarta noroc,pentru ca e numarul meu.

14.Salatele toate tipurile,culorile,cantitatile si compozitiile.Imi place in special sa le gatesc.Permanent inventez ceva (nu intodeauna reusit,dar asa sunt experimentele :d).Ador mazarea verde la nebunie,o consum in cantitati enorme.Daca mii foame sau vine cineva in vizita asta va gasi la mine pe masa :d.Acum finisez lista me pentru azi si ma duc sa-mi fac o salata pentru ca mii foame...

                                                                          
                                                                                                                                 to be continue...



3 comentarii:

  1. Mie tot imi plac la nebunie salatele,le consum permanent si inca imi plac mult pastele,poate de aia ca altceva nici nu stiu sa gatesc :)))))

    RăspundețiȘtergere
  2. eu mereu cind ma duc la bibilioteca caut mult prin raftul cu psihologie, poate gasesc ceva interesant...si-mi mai iau si o carte artistica, imi place si mie sa citesc(asta de la un timp)...
    economist si eu sunt in viitor))...si-mi plac salatele si ciocolatiul...(hate violetu')...dar, in multe am vazut ca ne asemanat))

    RăspundețiȘtergere
  3. hmm fine...ma bucur ca am "sustinatori" in materie dse preferinte...sper ca faci si tu o lista in viitor cu ce iti place si poate mai gasim asemanari.. :))

    RăspundețiȘtergere