miercuri, 7 septembrie 2011

about what i like 10

Ce ne poate creea o mai buna dispozitie decat lucrurile care ne plac cu adevarat!

64.Bratarile mari in special cele cu tenta naturala: lemn,pietre... Din antichitate femeile purtau bratari supradimensionale ca simbol a puterii si farmecului.Semnificatia si utilitatea nu si-au pierdut-o pana astazi.Ele sunt foarte binevenite atat la tinute casual cat si pentru cele mai elegante (pe care de altfel le mai dinamizeaza). Anul asta sunt la mare cautare cele din imitatie de lemn.Nu ratati sa achizitionati o piesa ;)


65.Filmele retro mhhh sincer as prefera la sigur vizionarea unui film retro in schimbul la "unei incercari" in cinematografie contemporana.In ultimul timp nu prea sunt filme "bune"! care dupa ce l-ai privi ai avea la ce sa te gandesti.Toate sunt standart si toti alearga numai dupa o mai buna publicitate.Filmele retro nu au fost supuse notiunii de "marketing".Ele erau create ca adevarata opere de arta: muzica, dans, haine haute couture,actrite talentate si mesaj!... cel mai important mesaj.O recomandare din partea "casei" ))) Scent of a Woman ("Parfum de femeie", nu e chiar cel mai vechi da cu siguranta merita).


66.Combinatia alb-negru desi multi le numesc "non culori" si le considera plictisitoare,uzuale si inca si mai multi le asociaza cu uniforma scolara sau de serviciu, nu e asa.Combinatiile alb-negru in primul rand sunt fff elegante,merg oricui si pot fi extrem de sexy daca alcatuiesti o tinuta inedita. Acest aranjament e cel mai reprezentativ pentru Casa de Moda "Chanel" care are mii de admiratori in lumea intreaga in decursul deceniilor intregi.De asemenea astfel de tinute sunt usor de accesorizat cu o "pata de culoare": o esarfa, geanta, centura.... mai viu colorat. Fiti indraznete si stilate,dragile mele!


67.Gentile maxi sunt fata,deci am nevoie de o sumedenie de chestii cu mine, deci am nevoie de o geanta mare :p.Hey nu numai din motivul asta imi plac...imi plac fiindca imi plac si nu cred ca am o explicatie anume )))


68.Vanilia mmm dragostea mea pe toata viata...E fenomenal cum putina aroma de vanilie ma poate face fericita. O ador! si prefer tot ce o include: inghetata de vanilie,pudra de corp, parfum, copturi....Imi da o senzatie de liniste profunda si relexare. Imi place,fiindca o simt dulce si calda si mii bine...Pacat ca unii fac excces si ii strica astfel toata splendoarea."Esentele tari trebuie pastrate in sticlute mici" - fraza aceasta in cazul acesta trebuie preluata ca atare...



69.Esarfe multe,colorate,lungi,mici,simple,cu printuri...nu ma pot dezice de ele.Nu as refuza niciodata sa cumpar o esarfa (chiar daca nu ajung sa le port pe toate).Imi place sa le am si mai ales sa le cumpar sau primesc.Creeaza ele o senzatie aparte ;).Si cu siguranta sunt un accesoriu indinspensabil care pot face si din cea mai simpla tinuta una extrem de atragatoare.


70.Citatele poate ati observat poate nu: ador sa pun citate pe blog.Imi plac de aia ca in putine cuvinte extprima o sumedenie de idei (ceea ce eu nu prea pot face...vorbesc prea mult :D).Imi imi plac citatele speciale,simple dar care releva adevarurile mele,anume ale mele.Astea imi plac,astea sunt mai aproape de mine si astea va le ofer si voua.
                                        
                                                                                                                        Dar voua ce va place?


about what i like                     about what i like 4                    about what i like 7
about what i like 2                  about what i like 5                    about what i like 8
about what i like 3                  about what i like 6                    about what i like 9

5 comentarii:

  1. Filmele retro au parfumul lor. Completez cu pozele retro, sril sepia :)

    RăspundețiȘtergere
  2. :D Citatele imi plac si mie:D oooow si bratarile, si esarfele:D:):D

    RăspundețiȘtergere
  3. As putea spune ca imi plac toate cite putin...))
    Si imi place mult lista ta

    RăspundețiȘtergere
  4. @Colorful_Balloons: si eu ador pozele astea,da le voi dedica cred spatiu aparte in viitoarele publicatii ))

    @C.L.M.: semanam ))))

    @especial: multumesc!

    RăspundețiȘtergere