duminică, 2 octombrie 2011

femei celebre 5

                                                  
                                                        Nadia Comăneci
Prima gimnasta din lume care a primit nota zece intr-un concurs olimpic de gimnastica. Este considerata una din cele mai bune sportive ale secolului XX si una din cele mai bune gimnaste ale lumii. Nadia ne-a aratat tuturor ca nu exista limite in calea succesului si prin efort enorm poate fi cucerita oricare culme.



                                                   
                                                        Jacqueline Kennedy

A fost sotia lui John F. Kennedy (presedinte a SUA), dar niciodata nu s-a oprit doar la acest "titlu". Prin atitudine, actiunele si stilul inconfundabil a devenit simbol a epocii sale. Avea un real bun gust, rafinament fapt ce ia permis sa se afle pana si astazi pe lista celor mai celebre "fashion icons" ale tuturor timpurilor. Insa nu doar prin "moda" s-a remarcat, ci si printr-un caracter puternic,facand fata destoinic mortii sotului ( care a fost impuscat sub privirele ei).


                                                   
                                                          Monica Bellucci
Actrita si manechin din Italia. Desi provine dintr-o familie modesta din Italia a reusit sa-si faca cunoscut numele in intreaga lume. La cei 47 de ani arata fenomenal. A pozat nud de mai multe ori, dar a facut-o frumos, fara pic de vulgaritate. De asemenea si-a folosit frumusetea fizica in lupta pentru drepturile femeilor.


Aici inchei seria "femei celebre". Sper ca v-a placut si ati invatat poate un pic mai mult sa va apreciati feminitatea. Am vrut sa va demonstrez ca femeile pot fi puternice in orice context si reusesc sa se manifeste in orice domeniu...Folositi-va calitatile individuale si puneti-le in valoare...

M-as bucura enorm daca ati continua lista aceasta...

femei celebre                       femei celebre 3
femei celebre 2                   femei celebre 4


4 comentarii:

  1. Jacqueline Kennedy was the brightness of those times.

    RăspundețiȘtergere
  2. Of the three famous women prefer Nadia Comaneci became famous thanks to his sacrifice sport due to fatiguing workouts, and because her gymnastics will be remembered for a long time at Olympic level.

    Did you see the splendor of "photosphera", this is the great skill of women in the area of seduction.

    Good week to you,dear Ella

    RăspundețiȘtergere
  3. Am aruncat un ochi peste toate postarile din seria "femei celebre" si mi-a placut ideea. Ma gandesc sa incep ceva asemanator poate doar dintr-un singur domeniu sau ceva asa... Oricum ideea este foarte buna si e clar ca toata lumea are ceva de invatat de la femeile din prezentarile tale. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Colorful Balloons: sure ;)

    @Ivo Serentha: big hug,dear

    @Andera: As fi fff bucuroasa sa aflu si versiunea ta ))

    RăspundețiȘtergere